Δείτε Τον GEOFF TATE Των OPERATION: MINDCRIME Να Παίζει Κλασσικά Τραγούδια Των QUEENSRŸCHE Στο Helmond Της Ολλανδίας

Ένα βίντεο τραβηγμένο από fans σε συναυλία των OPERATION: MINDCRIME κυκλοφόρησε, με frontman των QUEENSRŸCHE τον πρώην τραγουδιστή τους, Geoff Tate. Η συναυλία έλαβε μέρος στις 19 Δεκεμβρίου στο Cacaofabriek στο Helmond της Ολλανδίας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω.

Για το μεγαλύτερο μέρος του 2018, ο Tate γιόρταζε την 30η επέτειο των “Operation: Mindcrime των QUEENSRŸCHE παίζοντας live ολόκληρο το κλασσικό concept album.
Το “Mindcrime” live set περιλαμβάνει όλα τα 15 τραγούδια του album μαζί με αγαπημένα κομμάτια των fans όπως τα “Revolution Calling”, “Operation: Mindcrime”,””I Don’t Believe In Love” και το τελευταίο τραγούδι του album, “Eyes Of A Stranger”.

Η τωρινή περιοδεία περιλαμβάνει τον Kieran Robertson από την Σκωτία στη κιθάρα, τον Bruno Sa από την Βραζιλία στα πλήκτρα, τον Jack Ross από την Σκωτία στο μπάσο, τον Scott Moughton από τον Καναδά στην κιθάρα, τον Josh Watts από την Αγγλία στα drums και την κόρη του Geoff Tate, Emily, η οποία ερμηνεύει μέρη του Sister Mary.

O Geoff είπε στον Reno, στον ραδιοφωνικό σταθμό Nevada 105.7 KOZZ για την παρουσίαση ολόκληρου του “Operation: Mindcrime” για τον εορτασμό της 30ης επετείου του: “Πρέπει να πω ότι η περιοδεία αποτέλεσε πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο για εμένα, επειδή με βοήθησε να δω με μία διαφορετική οπτική το album. Έχω μαζί μου μια ομάδα με νέους μουσικούς που παίζουν με ενθουσιασμό και πάθος και ακούω όλες τις ιστορίες των fans και των ανθρώπων που έχουν επηρεαστεί από το album όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησε αυτό να καταλάβω τι πραγματικά σημαίνει για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την προσοχή που έχει τραβήξει το album και για το πόσο το έχει υποστηρίξει ο κόσμος τόσα χρόνια. Είναι φανταστικό.”

Οι OPERATION: MINDCRIME έχουν κυκλοφορήσει τρία albums τα τελευταία τρία χρόνια ως μέρος μιας τριλογίας: “The Key” (Σεπτέμβριος του 2015), “Resurrection” (Σεπτέμβριος του 2016) και “The New Reality” (Δεκέμβριος του 2017).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Odd Dimension

ODD DIMENSION – Ανακοίνωσαν νέο επερχόμενο άλμπουμ

Οι Ιταλοί progresive metallers, ODD DIMENSION, ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο μέσα στον χρόνο. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *