Οι Origin Μιλούν Με Λεπτομέρειες Για το Νέο Επετειακό Album

Ένα εναρκτήριο κεφάλαιο στο μουσικό ταξίδι των Origin και ένα πρότυπο των Origin που γνωρίζουμε σήμερα. Αυτό μπορεί να ειπωθεί για το Abiogenesis – A coming Into Existence, το επετειακό album της μπάντας, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαίου παγκόσμια, μέσω της Agonia Records. Ηχογραφήθηκε και ξαναδημιουργήθηκε από την original περίοδο του 1991-1996 που προηγήθηκε της αυθεντικής μορφής των Origin. Το album περιέχει tracks που δεν έχουν ξανακυκλοφορήσει, που ξαναδημιουργήθηκαν στην καλύτερη εκδοχή τους, από το ιδρυτικό μέλος των Origin και ιθύνων νου Paul Ryan, ο οποίος ηχογράφησε όλα τα μουσικά όργανα ο ίδιος, μεταξύ του 2013 και του 2018.

Το album με τα 12 τραγούδια περιέχει οκτώ καινούρια tracks από την προ-Origin εποχή, στο διάστημα από το Necrotomy (1990-1991) μέχρι το Thee Abomination (1992-1993) (το ‘Abiogenesis’ μέρος του album). Όλα αυτά ακολουθούνται από μία remastered εκδοχή του πρώτου EP των Origin του 1998 (και το πρώτο γενικά death metal record που χρησιμοποιήθηκε η “gravity blast” τεχνική στα drums) ως special bonus για όλους τους fans και του συλλέκτες των albums (μέρος του A Coming Into Existence). Αυτό το EP δεν υπήρξε ποτέ πριν διαθέσιμο σε παγκόσμια κυκλοφορία.

Ο Paul σχολιάζει: “Με το πέρας των χρόνων ο κόσμος με είχε ρωτήσει πως δημιουργήθηκαν οι Origin τόσο άγρια και ζωντανά από το πουθενά. Αυτή είναι μια μικρή περίληψη για το πως δημιουργήθηκαν οι Origin. Βασικά, πέρασα μεγάλο μέρος της νεότητάς μου σε shows εξασκώντας το garage grinding, παίζοντας στο υπόγειο και γενικά όπου μπορούσα, συνθέτοντας αυτό που ο πατέρας μου ονόμαζε ‘Ρακέτα της Κόλασης’ καθώς ήμουν πολύ παθιασμένος με την death metal. Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που ήθελα να κάνω. Πολλές χαμένες ευκαιρίες αφού δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε έτσι τα πράγματα για να ηχογραφήσουμε ένα album (κάποια μουσική είναι προορισμένη να είναι underground), έτσι αυτά τα τραγούδια είναι μερικά από τα πιο πρώιμα δημιουργήματά μου από την περίοδο του Necrotomy (1990-1991) και του Abomination (1992-1993).”

Συνεχίζει λέγοντας: “Αυτή είναι η τωρινή κατεύθυνση των Origin, μουσική από τα πρώτα βήματα των Origin. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να φτιάξω την ενορχήστρωση όλων των πρώην μελών και των ανθρώπων που έπαιξαν αυτή την μουσική και αναμείχθηκαν σε κάθε ένα τραγούδι (και ναι υπήρχε πολύ editing!!!). Παραιτούμαι επίσημα από την ηχογράφηση των drums, δεν το ξανακάνω!”

Παρόλο που το Abiogenesis παρουσιάζει τον Paul ως χειριστή πολλών μουσικών οργάνων, τα πράγματα δεν ήταν έτσι πίσω στην δεκαετία του 1990: “Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους που με βοήθησαν να δημιουργήσω αυτά τα τραγούδια και αυτό το στυλ. Δεν θα μπορούσα να το είχα κάνει χωρίς εσάς και οι Origin δεν θα υπήρξαν ποτέ: Dean Jones, Drew Bray, Mark Manning, Jaime Serrano, Steve Bradley, Jerry Bradley, George Fluke, Clinton Appelhanz, Jeremy Turner, Judd Mason και Payam Pourmirza”, προσθέτει ο Paul.

All track list:
01. Insanity *
02. Mauled **
03. Autopsied Alive **
04. Spastic Regurgitation *
05. Bleed As Me *
06. Mind Asylum *
07. Infestation *
08. Murderer **

A Coming Into Exitsence part:
09. Lethal Mainpulation The Bone Crusher Chronicles ***
10. Sociocide ***
11. Manimal Instincts ***
12. Inner Reflections The Pain From Within ***

* Necrotomy (pre-Origin) 1990-91
** Thee Abomination (pre-Origin) 1992-93
*** Origin 1997-98

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

saxon

SAXON – Παρουσίασαν το νέο βίντεο “Black Is The Night”

Οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal SAXON παρουσίασαν το τέταρτο βίντεο από το τελευταίο τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published.