Ο Κιθαρίστας Των CANIBAL CORPSE Αντιμέτωπος Με Κατηγορίες Για Βιαιοπραγία και Διάρρηξη

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WFTS-TV της Tampa της Florida, ο κιθαρίστας των CANNIBAL CORPSE, Patrick “Pat” O’Brien συνελήφθη για διάρρηξη σε σπίτι και για επίθεση σε αστυνομικό.

Ο 53χρονος μουσικός όπως αναφέρεται, εισέβαλε στο σπίτι (4700 block, Windflower Circle, κοντά στο Northdale Golf and Country) λίγο πριν τις 7 μ.μ. την Δευτέρα (10 Δεκεμβρίου) και αγνόησε τις εντολές από τους δύο ανθρώπους που ήταν μέσα στο σπίτι να φύγει. Ο O’Brien δεν γνώριζε κανέναν από το συγκεκριμένο σπίτι και δεν είχε άδεια να βρίσκεται εκεί, δηλώνεται στην αναφορά σύλληψης. Ο προϊστάμενος του αστυνομικού τμήματος δηλώνει ότι ο O’Brien έσπρωξε μία γυναίκα και μετά βγήκε στην πίσω αυλή.

Οι αστυνομικοί που προσήλθαν έπειτα στο σπίτι βρήκαν τον O’Brien πίσω από έναν φράχτη κοντά στο σπίτι, το οποίο ήταν λιγότερο από ένα μίλι από το δικό του σπίτι. Είπαν ότι ο O’Brien “έτρεξε καταπάνω τους με ένα μαχαίρι στο δεξί χέρι”. Οι αστυνομικοί τότε χρησιμοποίησαν πάνω του taser και τον συνέλαβαν.

Ο O’Brien κατηγορείται για διάρρηξη σε κατοικημένη οικία και για βιαιοπραγία σε αστυνομικό. Το πρόστιμο ανέρχεται στα 50,000 δολάρια.

Την ώρα που ο O’Brien συνελήφθη, μία τεράστια φωτιά ξέσπασε στο σπίτι του (16000 block στο Norwood Drive) το οποίο περιείχε εκρηκτικό υλικό μέσα. Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι υπήρξε ένας καυγάς –λογικά κάποιο είδος διαμάχης- στο σπίτι ακριβώς πριν ξεσπάσει η φωτιά. Οι πυροσβέστες του Hillsborough County μπόρεσαν να ελέγξουν την φωτιά μετά από μία ώρα περίπου αλλά δυσκολεύτηκαν λόγω των πυρομαχικών που υπήρχαν μέσα στο σπίτι που μεγάλωναν την φωτιά με τις εκρήξεις.

“Είχαν φτάσει μέχρι τη μέση όταν οι φλόγες έγιναν πολύ δυνατές και άκουγαν τους κρότους από τις εκρήξεις των πυρομαχικών, έτσι έπρεπε να δράσουν αμυντικά”, δήλωσε στο Tampa Bay Times ο Eric Seidel, διασώστης πυροσβέστης του Hillsborough County.

Το πλήρωμα παρέμεινε στη περιοχή για όλο το βράδυ και κράτησαν τον δρόμο κλειστό πολλή ώρα αφού η φωτιά έσβησε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιος βρισκόταν στο σπίτι, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Οι αρχές δηλώνουν ότι υπήρχαν δύο στρατιωτικού τύπου φλογοβόλα μέσα στο σπίτι, κάνοντας τη φωτιά ακόμα πιο δύσκολα να σβηστεί από τους πυροσβέστες.

Το Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives (ATF) ερευνά την υπόθεση της φωτιάς στο σπίτι.

Οι CANIBAL CORPSE ανακοίνωσαν την Δευτέρα ότι θα είναι μέρος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας των SLAYER στη Νότια Αμερική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DAILY INSANITY – Ανακοίνωσαν το νέο τους single και το νέο τους drummer

Οι Γερμανοί DAILY INSANITY, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους single Doomed, καθώς και την …

Leave a Reply

Your email address will not be published.