Οι QUEENSRŸCHE κυκλοφορούν βίντεο με στίχους για το ‘Inner Unrest”

Οι QUEENSRŸCHE έχουν κυκλοφορήσει το επίσημο βίντεο με στίχους για το κομμάτι “Inner Unrest”, από το τελευταίο τους άλμπουμ “The Verdict”, που βγήκε το Μάρτιο του 2019 από τη Century Media Records.

To “Inner Unrest”είναι ένας αφηρημένος χαρακτηρισμός που βασίζεται χαλαρά στις δυσκολίες που σχετίζονται με το PTSD (Μετατραυματική Αγχώδης Διαταρραχή), ο επικεφαλής της μπάντας Todd La Torre σημειώνει: “Οι εσωτερικές κι εξωτερικές μάχες που ο καθένας πρέπει να πολεμάει καθημερινά”.

To άλμπουμ “The Verdict” την επιμέλεια παραγωγής είχε ο Chris “Zeus” Harris (ROB ZOMBIE, ICED EARTH, HATEBREED).

Το lineup της μπάντας αυτή τη στιγμή αποτελείται από δύο αρχικά μέλη, το μπασίστα Eddie Jackson και τον κιθαρίστα Michael Wilton, με τον επικεφαλή La Torre και τον κιθαρίστα Parker Lundgren.

“The Verdict” είναι το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ με επικεφαλή τον La Torre, μετά την αποχώρηση του Tate το 2012.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο ντράμερ Scott Rockenfield, απέχει από τις ζωντανές εμφανίσεις περιοδειών, για να αφιερώνει χρόνο στο γιό του, που γεννήθηκε το 2017. Τον αντικαθιστά ο πρώην ντράμερ των KAMELOT, Casey Grillo.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Zwiespalt

ZWIESPALT – Κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ Distanz και νέο lyric video “Frost”

Το νέο άλμπουμ της Γερμανικής Black Metal μπάντας, ZWIESPALT κυκλοφόρησε και μαζί ένα lyric video από το δίσκο, με τίτλο Frost. Η μπάντα μιλώντας για το νέο τους δίσκο δήλωσαν· : "Το "Distanz" αφορά τη σύγκρουση μεταξύ της ανάγκης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *