Οι QUEENSRŸCHE κυκλοφορούν βίντεο με στίχους για το ‘Inner Unrest”

Οι QUEENSRŸCHE έχουν κυκλοφορήσει το επίσημο βίντεο με στίχους για το κομμάτι “Inner Unrest”, από το τελευταίο τους άλμπουμ “The Verdict”, που βγήκε το Μάρτιο του 2019 από τη Century Media Records.

To “Inner Unrest”είναι ένας αφηρημένος χαρακτηρισμός που βασίζεται χαλαρά στις δυσκολίες που σχετίζονται με το PTSD (Μετατραυματική Αγχώδης Διαταρραχή), ο επικεφαλής της μπάντας Todd La Torre σημειώνει: “Οι εσωτερικές κι εξωτερικές μάχες που ο καθένας πρέπει να πολεμάει καθημερινά”.

To άλμπουμ “The Verdict” την επιμέλεια παραγωγής είχε ο Chris “Zeus” Harris (ROB ZOMBIE, ICED EARTH, HATEBREED).

Το lineup της μπάντας αυτή τη στιγμή αποτελείται από δύο αρχικά μέλη, το μπασίστα Eddie Jackson και τον κιθαρίστα Michael Wilton, με τον επικεφαλή La Torre και τον κιθαρίστα Parker Lundgren.

“The Verdict” είναι το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ με επικεφαλή τον La Torre, μετά την αποχώρηση του Tate το 2012.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο ντράμερ Scott Rockenfield, απέχει από τις ζωντανές εμφανίσεις περιοδειών, για να αφιερώνει χρόνο στο γιό του, που γεννήθηκε το 2017. Τον αντικαθιστά ο πρώην ντράμερ των KAMELOT, Casey Grillo.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

eremit returning guitarist, ep and lp coming

Καλά νέα στο στρατόπεδο των EREMIT με την επιστροφή του κιθαρίστα τους… Pascal “Kalle” Sommer Και την ανακοίνωση των νέων κυκλοφοριών τους για το 2020

Η Γερμανική doom/sludge μπάντα EREMIT, με χαρά ανακοίνωσαν την επάνοδο του κιθαρίστα τους Pascal “Kalle” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *