Οι QUEENSRŸCHE Θα Κυκλοφορήσουν το Νέο τους Album ‘The Verdict’ Τον Μάρτιο. Ανακοίνωση Για Περιοδεία Στις ΗΠΑ Με Τους FATES WARNING.

Οι QUEENSRŸCHE θα κυκλοφορήσουν το καινούριο τους album, “The Verdict”, την 1η Μαρτίου του 2019 μέσω της Century Media Records. Η παραγωγή, το μιξάρισμα και η επεξεργασία του album έγινε από τον Chris “Zeuss” Harris (ROB ZOMBIE, ICED EARTH, HATEBREED) στο studio Uberbeatz στο Lynwood της Ουάσινγκτον, στο Planet-Z στο Wilbraham της Μασαχουσέτης και στο Watershed Studio στο Seattle της Ουάσινγκτον. Τα pre-orders και η μακέτα του album θα ανακοινωθούν σύντομα.

“Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που καταφέραμε σε αυτό το album” δηλώνει ο τραγουδιστής των QUEENSRŸCHE, Todd La Torre. “Η αδιάκοπη αφοσίωση και η σκληρή δουλειά όλων όσων ενεπλάκησαν έχει ανταμειφθεί. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να σταματήσει να είναι κάτι που ανήκει μόνο σε εμάς και να ξεκινήσει να ανήκει σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε να το ευχαριστηθείτε τόσο πολύ όσο εμείς φτιάχνοντας το!”

Ο Michael “Whip” Wilton (κιθάρα) πρόσθεσε: Το ‘The Verdict’ είναι το πιο metal και progressive album που έχουμε φτιάξει εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος που θα το ακούσετε όλοι.”

Για να προμοτάρουν το ‘The Verdict”, οι QUEENSRŸCHE έχουν επίσης ανακοινώσει μία περιοδεία στις ΗΠΑ την άνοιξη μαζί με τους FATES WARNING ως special guests. Οι THE CRINGE θα συμμετέχουν επίσης σε συγκεκριμένες μέρες της περιοδείας, η οποία θα ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου στο Ορλάντο. Μερικές από τις στάσεις του συγκροτήματος θα είναι και η Νέα Υόρκη, η Ατλάντα, το Σικάγο και το Λος Άντζελες και η περιοδεία θα τελειώσει στις 3 Απριλίου στο Seattle.

Ο Todd μίλησε με την Electric Arts για τον μουσικό προσανατολισμό του “The Verdict” λέγοντας: “ Έχει περισσότερα δυνατά κομμάτια από το προηγούμενο… Πιστεύω πως υπάρχουν πιο progressive στοιχεία – κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι ένα album που ρέει ωραία ακούγοντάς το. Υπάρχουν κάποια αργά, ίσως που σε στοιχειώνουν λίγο, τρομακτικά αλλά cool πράγματα σε αυτό το album.” συνέχισε. “Όπως είπα, υπάρχουν περισσότερο progressive στοιχεία σε αυτό, πιστεύω σίγουρα περισσότερα από το προηγούμενο. Το τραγούδι ‘Condition Hüman’ ήταν λίγο progressive για τα standarts των QUEENSRŸCHE, έτσι υπάρχουν γενικά τέτοια στοιχεία. Στους στίχους υπάρχει ένα πολύ καλό περιεχόμενο – πράγματα που προκαλούν σκέψη. Σίγουρα δεν προσπαθούμε ποτέ να πούμε στους άλλους πώς να σκέφτονται, αλλά να σκέφτονται. Επίσης, το album ασχολείται πολύ με πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο που όλοι μπορούν να τα αναγνωρίσουν και να ταυτιστούν με αυτά. Προσπάθησα να έχω πολύ καλά φωνητικά σε αυτό το album. Δεν υπάρχουν πολλές ψηλές νότες, αλλά υπάρχει υψηλό επίπεδο στα φωνητικά σίγουρα. Εννοώ πως μου φαίνεται απλά σαν ένα σπουδαίο album των QUEENSRŸCHE. Αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος μέχρι να κυκλοφορήσει, γιατί μετά δεν είναι δικό σου, ανήκει σε όλους.”

Τους τελευταίους 18 μήνες ο drummer Scott Rockenfield έχει πάρει ‘άδεια’ από τις περιοδείες των QUEENSRŸCHE για να περάσει χρόνο με τον γιο του, ο οποίος γεννήθηκε στις αρχές του 2017. Αντικαταστάτης του ο πρώην drummer των KAMELOT, Casey Grillo. Παρόλο που οι QUEENSRŸCHE δεν έχουν διευκρινίσει εάν ο Rockenfield συμμετείχε στην ηχογράφηση του καινούριου album, επιβεβαίωσαν όμως ότι ο Grillo δεν έπαιξε στον δίσκο.

Το “The Verdict” είναι επίσημα το τρίτο ολοκληρωμένο album των QUEENSRŸCHE με τον La Torre, μετά την αποχώρηση του Geoff Tate το 2012.

Οι ημερομηνίες της περιοδείας:
March 02 – Orlando, FL – The Plaza Live
March 03 – Ft. Lauderdale, FL – Culture Room
March 05 – Atlanta, GA – Masquerade
March 07 – Baltimore, MA – Sound Stage*
March 08 – Uncasville, CT – Mohegan Sun^
March 09 – New York, NY – Irving Plaza*
March 10 – Worcester, MA – Palladium*
March 12 – Cincinnati, OH – Bogarts
March 13 – Detroit, MI – Diesel
March 14 – Chicago, IL – Concord
March 15 – Milwaukee, WI – The Rave
March 16 – Medina, MN – Medina Entertainment Center
March 17 – Davenport, IA – Rhythm City Casino Resort^
March 20 – Dallas, TX – House of Blues
March 21 – Houston, TX – House of Blues
March 22 – San Antonio, TX – Aztec
March 23 – Albuquerque, NM – El Rey
March 26 – Tempe, AZ – The Marquee
March 27 – San Diego – Observatory
March 28 – Los Angeles, CA – Fonda
March 29 – San Francisco, CA – Slim’s
March 30 – Sacramento, CA – Ace of Spades
April 02 – Portland, OR – Crystal Ballroom
April 03 – Seattle, WA – Neptune

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Drummer Των VOIVOD, MICHEL ‘AWAY’ LANGEVIN Δηλώνει: ‘Είμαστε Ακόμα Αρκετά Underground’

Ο Alex Haber του Heavy New York πήρε συνέντευξη από τον drummer Michel ‘Away’ Langevin …

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *