Ο ROB DUKES, ο πρώην frontman των Exodus αναρρώνει από τον COVID-19

Rob DukesΟ Rob Dukes, ο πρώην τραγουδιστής των EXODUS  βρίσκεται στην φάση της ανάρρωσης, αφού είχε είχε κολλήσει τον COVID-19. Ο Dukes, ο οποίος ήταν frontman των EXODUS για εννέα χρόνια, πιστεύει ότι προσβλήθηκε από την ασθένεια αφού παρακολούθησε μια συναυλία των OVERKILL στο Phoenix την 1η Μαρτίου.

“Με λίγα λόγια κατέληξα , αλλά μόνο για 12 ώρες”, είπε σε μια νέα συνέντευξη στο podcast “Talking Metal”. “Και έπειτα ήμουν καραντίνα για δύο εβδομάδες στο σπίτι και έπαιρνα στεροειδή και ένα μάτσο άλλα φάρμακα για να μην πάθω πνευμονία. Και αυτό έκανα. Έμεινα σπίτι για μερικές εβδομάδες. Είχα πολύ άσχημη βρογχίτιδα. Είχα τόσο πολύ βήχα που πόναγε το στήθος μου και ο λαιμός μου ήταν ξεσκισμένος — έβηχα αίμα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ-πόνος, πυρετός για την πρώτη εβδομάδα. Και ύστερα απλά έπινα έναν τόνο γαμημένο νερό — αυτό είναι που έκανα. Έπινα έναν τόνο νερό. Και ήταν πραγματικά δύσκολο να φάω. Αλλά μετά, μόλις έγινα καλύτερα, του έδωσα και κατάλαβε. Πρέπει να πήρα 5 κιλά από τότε. [Γέλιο]”

Σύμφωνα με τον Dukes, οι πνεύμονές του ερεθίστηκαν τόσο που του ήταν δύσκολο να αναπνεύσει.

“Σε ένα σημείο, ήμουν στο ντους, και έπρεπε να πάω να ξαπλώσω”, είπε. “Ήμουν, σε φάση, εντάξει. Τελείωσα.” Έκανα ένα κρύο ντους για να προσπαθήσω να δροσίσω το σώμα μου, και στη συνέχεια απλά πήγα και Ξάπλωσα στο κρεβάτι. Και μια άλλη φορά, ήμουν ξαπλωμένος σε έναν καναπέ … είχα το ασύρματο ακουστικό μου στο αυτοκίνητο. Ήμουν σε φάση, ” Ω, ας πάω να το πάρω.” Και απλά περπάτησα στο αυτοκίνητό μου, το οποίο ήταν κάπου 15 μέτρα πιο εκεί. Και μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητό μου και να γυρίσω, έπρεπε να πάω να ξαπλώσω για μια ώρα, γιατί ήμουν τόσο εξαντλημένος. Ήταν Βάναυσο, φίλε.

“Αυτό που κάνει ο COVID-19 είναι ότι μπαίνει στους πνεύμονές σου, και ουσιαστικά σε ασφυκτιά μέχρι τον θάνατο”, πρόσθεσε. “Πρέπει να είναι ένας άθλιος τρόπος να πεθάνεις. Επειδή δεν είναι σε θέση να πάρεις μια καλή αναπνοή και λαχανιάζεις απλά με το να περπατήσεις 10 ή 20 μέτρα, ήταν γαμημένα βάναυσο.

“Έχω αρρωστήσει πολλές φορές, φίλε. Αυτό ήταν το πιο άρρωστο που έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου”, είπε. “Ήταν εντελώς εξουθενωτικό.”

Ερωτηθείς αν ξέρει πού ακριβώς μολύνθηκε από τον ιό, ο Dukes είπε: “Πήγα να δω τους OVERKILL την Κυριακή,  την 1 Μαρτίου, και στις 5 Μαρτίου, ήμουν ένα γαμημένο ράκος. Είδα τους OVERKILL. Πήγα να δω τον Bobby [“Blitz” Ellsworth, τραγουδιστής των OVERKILL] και να αράξω με τον Bobby. Άραξα, παρακολουθούσα το πλήθος. Εκείνη την περίοδο, δεν γινόταν τίποτα — υπήρχε μόνο αυτό το αόριστο πράγμα στις ειδήσεις. Κανείς δεν μίλαγε πραγματικά  γι αυτό, ώστε να με κάνει ακόμη και να σκεφτώ,” ίσως δεν θα έπρεπε να είχα πάει στην συναυλία.

Δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά. Έτσι πήγα. Και ο Bobby είχε κρυώσει. Απλά κάναμε παρέα για λίγο, και πήγα και είδα την παράσταση… και μετά, μέχρι την Τετάρτη, δεν ένιωθα καλά. Και την Πέμπτη στη δουλειά, την γάμησα. Και μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, ήμουν σε φάση, ” πρέπει να πάω σπίτι”. Πήγα σπίτι και το Σάββατο πήγα να δω τον γιατρό μου. Και μου είπε, ” ναι, έχεις βρογχίτιδα. Έχεις λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού. Πρέπει να πάρεις αυτό. Μου έδωσε ένα φάρμακο να πάρω. Και είπε, ” αν δεν είσαι καλύτερα από την Τρίτη, να με πάρεις τηλέφωνο.”Και όταν τον κάλεσα, είπε,” Πήγαινε στο νοσοκομείο. Έτσι κατέληξα στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ. Και ήμουν εκεί για 12 ώρες.’

Ο Dukes είπε ότι εξακολουθεί να μην έχει αναρρώσει  εκατό τοις εκατό από τον COVID-19. “Είμαι κάπου ενενήντα τοις εκατό καλά”, αποκάλυψε. “Έχω ακόμα πονοκεφάλους κάθε μέρα. παθαίνω πονοκέφαλο αν πιέσω τον εαυτό μου.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Helloween

HELLOWEEN – Αποκαλύπτουν το νέο lyric video για το ‘Rise Without Chains’

Οι masters του power metal HELLOWEEN παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουργιο lyric video για το κομμάτι “Rise …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *