Ο RON JARZOMBEK Των WATCHTOWER Κυκλοφορεί Δύο Νέα Singles

O Ron Jarzombek (BOTTLED SCIENCE, SPASTIX INK, WATCHTOWER) κυκλοφόρησε μόλις δύο digital singles, το “Frenetically Inconsistent Velocities Entwined” και “The Ink Panther”.

To “Frenetically Inconsistent Velocities Entwined” (γνωστό ως “FIVE”) είναι το πρώτο από τα τέσσερα που γράφτηκαν αρχικά για το τρίτο BLOTTED SCIENCE CD. Το τραγούδι – που συμμετέχει ο Ron Jarzombek στις κιθάρες και τον προγραμματισμό και ένα ακόμα μέλος των BLOTTED SCIENCE, o Alex Webster στο μπάσο – είναι ένα ταξίδι ταχύτητας με όγδοες, τριπλέτες, δέκατες έκτες, τριπλές έκτες και 30 δευτερόλεπτα ασύνδετης κίνησης στον μισό χρόνο, τον φυσιολογικό χρόνο και στον διπλάσιο χρόνο, με κάποια δυνατά beats στο ενδιάμεσο.

Τα άλλα τρία τραγούδια των BLOTTED SCIENCE είναι κοντά στο να ολοκληρωθούν και θα κυκλοφορήσουν επίσης σε digital singles.

To “The Ink Panther” είναι ένα remake του “The Pink Panther Theme” του Henry Mancini.

Ο Ron δηλώνει: “Ενθυμούμενος το πώς οι SPASTIC INK πήραν τα θέματα και τις μελωδίες από την ταινία ‘Bambi’ και το άλλαξαν τους ρυθμούς για να συνθέσουν το ‘A Wild Hare’, σε αυτό το τραγούδι πήρα την τριπλέτα (swing, shuffle) από το original ‘Pink Panther Theme’ τραγούδι και άλλαξα τους ρυθμούς και τις μελωδίες σε διαφορετικά μοτίβα. Πολλές από τις νότες πέφτουν στην ‘e’ και στην ‘a’, το αποτέλεσμα είναι ένα συναίσθημα με μελωδίες με ‘συγκοπές’, δίνοντας έτσι τον τίτλο στο τραγούδι που έκανα remake, ‘The Ink Panther’.

“Αυτό είναι το πρώτο από τα τρία τραγούδια που δουλεύω που βασίζονται σε λογοπαίγνια από τα ονόματα των κυρίων δισκογραφικών μου projects (SPASTIC INK, BLOTTED SCIENCE και WATCHTOWER). Ακολουθεί ένα κλασσικό τραγούδι του Jimi Hendrix.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *