Ο PHIL RIND των SACRED REICH στρέφεται κατά Trump

SACRED REICH Phil RindΟ frontman των SACRED REICH, Phil Rind, χαρακτήρισε τον Πρόεδρο Donald Trump ως” ρατσιστή, ναρκισσιστή, ψεύτη, απατεώνα “του οποίου “η ηγετική στρατηγική σε αυτή την δύσκολη εποχή είναι να τρέξει και να κρυφτεί.”

Οι δηλώσεις του Rind έγιναν τη Δευτέρα (1 Ιουνίου), λίγες ώρες πριν ο Trump απευθυνθεί στο έθνος στο Rose Garden. Ο Trump ζήτησε στρατιωτική επίδειξη δύναμης εναντίον εκείνων που διαμαρτύρονται βίαια για το θάνατο του George Floyd στα χέρια ενός αστυνομικού στην Minneapolis.

Ο Phil Rind έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των SACRED REICH : “φαίνεται τόσο ασήμαντο να δημοσιεύουμε πράγματα σχετικά με την μπάντα αυτή τη στιγμή. Εν μέσω μιας θανατηφόρας πανδημίας και της μεγαλύτερης οικονομικής ύφεσης από τη μεγάλη ύφεση, οι άνθρωποι διαδηλώνουν στους δρόμους και οι πόλεις μας καίγονται ως απάντηση σε μια άλλη δολοφονία ενός μαύρου από την αστυνομία και τον ρατσισμό που μολύνει τη χώρα μας. Η Αμερική έχει εκλέξει έναν ρατσιστή, ναρκισσιστή, ψεύτη απατεώνα ως Πρόεδρο και η ηγετική στρατηγική σε αυτή την δύσκολη εποχή είναι να τρέξει και να κρυφτεί

“Ξέρω ότι θα μαζέψουμε τα κομμάτια και θα συνεχίσουμε. Δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν είναι κάτι νέο. Το ερώτημα είναι πώς θα προχωρήσουμε.

“Σας εύχομαι ειρήνη και αγάπη.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

carcass

CARCASS – Κυκλοφόρησαν ακόμα ένα κομμάτι από το επερχόμενο EP

Οι Carcass κυκλοφόρησαν ένα δεύτερο κομμάτι από το πολύ αναμενόμενο νέο EP τους, Despicable. Η νέα προσπάθεια Κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast Records.Μπορείτε να ακούσετε το "The Long And Winding Bier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *