Αφιερωμένος στους MOTÖRHEAD ο επόμενος δίσκος των SAXON

908408084084

Ο τραγουδιστής από την θρυλική Βρετανική heavy metal μπάντα, Biff Byford, μίλησε στο EonMusic  για την πρόοδο των ηχογραφήσεων του νέου άλμπουμ του συγκροτήματος. O τραγουδιστής είπε: ”Έχουμε ηχογραφήσει το κομμάτι των ντραμς για  9 τραγούδια. Έχουμε δύο στούντιο, έτσι γράφουμε στο ένα και ηχογραφούμε στο άλλο. Έχουμε πολλές ιδέες εγώ και ο Nibbs τις οποίες συζητάμε με το συγκρότημα και τις δουλεύουμε.

Όταν ρωτήθηκε πόσο καιρό ακόμα θα περάσουν στο στούντιο μέχρι να ολοκληρώσουν το δίσκο ο Biff απάντησε: ” Θα είμαστε στο στούντιο μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας και μετά φεύγουμε στη Σουηδία για ένα φεστιβάλ. Θα γυρίσουμε μία εβδομάδα πριν τις περιοδείες, την οποία θα αξιοποιήσουμε για να ηχογραφήσουμε τον υπόλοιπο δίσκο και μετά φεύγουμε κατευθείαν για τις συναυλίες στις 28 Σεπτεμβρίου. Έτσι θα έχουμε ένα διάλειμμα τριών εβδομάδα, άλλα μάλλον θα γράφω στίχους και μελωδίες τότε. Πάντα προτιμώ να γράφω μόνος μου.

Στο καινούριο άλμπουμ των Saxon θα υπάρχει ένα τραγούδι το οποίο θα λέγεται  “They Played Rock And Roll” και θα είναι αφιερωμένο στους MOTÖRHEAD.

”Ναι, θα γίνει κι αυτό. Έχω γράψει τους στίχους για αυτό το κομμάτι και είναι αυτό που θα ολοκληρώνει το άλμπουμ. Το τραγούδι μιλάει για τα ’80s, για την περιοδεία ‘Bomber’ και το ‘Ace of Spades’. Τότε τους γνωρίσαμε για πρώτη φορά. Στη περιοδεία ‘Bomber’, ήμασταν μαζί τους σε εκείνη την περιοδεία. Γι αυτό είναι γραμμένο. Και για το άλμπουμ  ‘No Sleep ‘Til Hammersmith’, και για την μουσική σκηνή το ’80.

Το προηγούμενο άλμπουμ των Saxon, το Battering Ram, κυκλοφόρησε  τον περασμένο Οκτώβριο στη Βόρεια Αμερική μέσω της UDR Music. Το άλμπουμ αποτελείται από τον Byford μαζί με τον Paul Quinn και τον Doug Scarratt στην κιθάρα, τον Nibbs Carter στο μπάσο και τον Nigel Glockler στα ντραμς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Scarcity

SCARCITY – Στρώνουν το δρόμο για την επιστροφή με το νέο single τους

Οι Αμερικανοί experimental black metallers SCARCITY ετοιμάζουν τη δισκογραφική επιστροφή τους, μετά το “Aveilut” του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *