Ακούστε Το Καινούριο κομμάτι, ‘Wasted Trust’, Των SINBREED Με Τους BLIND GUARDIAN Και Τον Πρώην Τραγουδιστή Των VICIOUS RUMORS

To “Wasted Trust”, ένα καινούριο τραγούδι από τους SINBREED, την Γερμανική power metal μπάντα, σε συνεργασία με τον drummer των BLIND GUARDIAN, Frederik Ehmke και τον πρώην τραγουδιστή των VICIOUS RUMORS, Nick Holleman, κυκλοφόρησε και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Το τραγούδι πάρθηκε από το επερχόμενο album των SINBREED, “IV”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοέμβρη μέσω της Massacre Records. Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Flo Laurin, το μιξάρισμα από τον Laurin και τον Markus Teske και η επεξεργασία από τον Teske. Όλα αυτά στα Bazement Studios. Το artwork του εξωφύλλου έγινε από τον Alexander Schulz.

Σύμφωνα με τον Τύπο, τα νέα μέλη των SINBREED,ο Holleman και ο εκπληκτικός Ισπανός κιθαρίστας Manuel Seoane (MӒGO DE OZ), πήραν μέρος στο γράψιμο των στίχων από την αρχή και έχουν κάνει τα πράγματα λίγο πιο συναρπαστικά. Ο Holleman δείχνει αξιοθαύμαστα τι έχει μάθει τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύει ότι είναι πράγματι ένας από τους καλύτερους στον τομέα του. Ο τραγουδιστής των THE NEW ROSES, Timmy Rough, είναι υπεύθυνος για την εκλεπτυσμένη χορωδία που τονίζει εξαίσια τα χορωδιακά που θυμίζουν τους QUEEN, σε όλο το album.

Νωρίτερα το 2018, οι SINBREED τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους με τον τραγουδιστή Herbie Langhan, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Holleman.

Ο κιθαρίστας Marcus Siepen (BLIND GUARDIAN) άφησε τους SINBREED το 2015 και καινούριο μέλος της μπάντας έγινε ο Seoane μετά την κυκλοφορία του album “Shadows”.

Το track list του “IV”:

01. First Under The Sun
02. Falling Down
03. Wasted Trust
04. Into The Arena
05. Pale-Hearted
06. Final Call
07. The Purge
08. Pride Strikes
09. At Least I Am
10. Through The Fire

Το επίσημο βίντεο για τα κομμάτι “Wasted Trust” μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Drummer Των VOIVOD, MICHEL ‘AWAY’ LANGEVIN Δηλώνει: ‘Είμαστε Ακόμα Αρκετά Underground’

Ο Alex Haber του Heavy New York πήρε συνέντευξη από τον drummer Michel ‘Away’ Langevin …

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *