Ο Πρώην Τραγουδιστής Των CANDLEMASS, ROBERT LOWE, Συνεργάζεται Με Τους GRIEF COLLECTOR

Οι masters του doom metal από την Minnesota, GRIEF COLLECTOR, ξεκίνησαν συνεργασία με τον τραγουδιστή Robert Lowe, πρώην μέλος των θρύλων του doom metal, CANDLEMASS και SOLITUDE AETURNUS.

Το νέο album των GRIEF COLLECTOR, “From Dissension to Avowal”, είναι μία θεματική προσπάθεια πέντε τραγουδιών που σε ταξιδεύουν στα πέντε στάδια του θρήνου. Κάθε τραγούδι αντιπροσωπεύει ένα από αυτά τα βήματα: Άρνηση, Θυμό, Διαπραγμάτευση, Κατάθλιψη, Αποδοχή.

Αργοί ρυθμοί, τεράστια heavy riffs που συναντούν συναισθηματικά φορτισμένους στίχους που προκαλούν τροφή για σκέψη, ερμηνευμένοι από τον Lowe, που θα σε μεταφέρουν προσωπικά από την ‘διάσταση’ (dissension) στην ‘ομολογία’ (avowal), σαν να το ζούσες εσύ ο ίδιος.

Ο Lowe έχει έναν μοναδικό τρόπο να εκφράζει το συναίσθημα σε κάθε στίχο, ο Brad Miller θριαμβεύει στους ρυθμούς των drums και ο Matt Johnson αποδίδει εκπληκτικά τα κομμάτια της κιθάρας και του μπάσου.

Συλλογικά, τα τρία μέλη αναζωπύρωσαν το ‘πνεύμα’ του doom metal, αποδίδοντας φόρο τιμής σε ό,τι έχουν περάσει και σε όσους έμειναν πίσω και υπέφεραν καθώς προχώρησαν με τα επαναλαμβανόμενα και μερικές φορές ατελείωτα στάδια του θρήνου.

Οι GRIEF COLLECTOR είναι:
Robert Lowe – Vocals
Brad Miller – Drums, lyrics
Matt Johnson – Guitars, Bass

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gord Piledriver Kirchin

Απεβίωσε ο frontman των Piledriver Gord Piledriver Kirchin

Το καναδικό 80’s thrash σχήμα “Dogs with Jobs” που ήταν η πρώτη μπάντα που έπαιξε …

Leave a Reply

Your email address will not be published.