Ο κιθαρίστας των Symphony x Michael Romeo θα κυκλοφορήσει το ‘War Of The Worlds, Part II’ Solo Album

Michael J. Romeo

Η δισκογραφική InsideOut Music ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τον θρυλικό κιθαρίστα των Symphony x, MICHAEL J. ROMEO για την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ του, “War Of The Worlds, Part II”. Η συνέχεια του “War Of The Worlds, Part 1” του 2018 θα κυκλοφορήσει, στις 4 Φεβρουαρίου 2022. Για το “War Of The Worlds, Part II”, ο ROMEO καλωσόρισε τους φίλους του μουσικούς που επέστρεψαν – τον ντράμερ John Macaluso και τον μπασίστα John “JD” DeServio – αλλά κυρίως το άλμπουμ σηματοδοτεί την πρώτη φορά που συνεργάστηκε με τον Κροάτη τραγουδιστή, Dino Jelusick.

“Γνωρίζω από παλιά τον John και τον JD, οπότε ήταν προφανείς επιλογές, αλλά αυτή τη φορά ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό με τα φωνητικά”, λέει ο ROMEO. “Ο Dino μας ήρθε με υψηλές συστάσεις, και τα κατάφερε περίφημα! Έφερε πραγματικά ένα συναρπαστικό στοιχείο στη μουσική”

Το νέο άλμπουμ αποδεικνύει και πάλι ότι ο ROMEO είναι ένας από τους πιο γνωστούς συνθέτες στο progressive metal. Η νέα του προσπάθεια είναι μια εκπληκτική επιστροφή, που θα ικανοποιήσει κάθε λάτρη του progressive metal!

“War Of The Worlds, Part II”  lineup ηχογράφησης:

Michael Romeo – Guitars, Keys/Orchestra, Cello, Saz
Dino Jelusick – Vocals
John “JD” DeServio – Bass
John Macaluso – Drums

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Vektor

VEKTOR – Ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες για την Ευρωπαϊκή περιοδεία

Οι πρόσφατα επανενωμένοι tech thrashers VEKTOR ανακοίνωσαν μια ευρωπαϊκή περιοδεία που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *