SYMPHONY X : Ευρωπαϊκή Περιοδεία Τον Μάιο Και Ιούνιο Του 2019

Οι βιρτουόζοι του progressive metal από το New Jersey, SYMPHONY X, θα ξεκινήσουν Ευρωπαϊκή περιοδεία τον Μάιο. Θα επισκεφτούν έντεκα διαφορετικές χώρες μέσα σε έναν μήνα – με πρώτο προορισμό την Lyon στην Γαλλία (στις 7 Μαΐου) και τελευταία στάση το Gelsenkirchen στην Γερμανία, στο Rock Hard Festival.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη περιοδεία μας! Ανυπομονούμε να βγούμε πάλι στον δρόμο και να σας δούμε όλους πάλι σύντομα!”, δηλώνει η μπάντα.

Οι ημερομηνίες της περιοδείας:

May 07 – France – Lyon – Ninkasi Kao
May 08 – Switzerland – Pratteln – Z7
May 10 – Italy – Treviso – New Age
May 11 – Italy – Bologna – Estragon
May 12 – Italy – Rome – Orion
May 14 – Italy – Milan – Alcatraz
May 15 – Germany – Munich – Backstage Halle
May 16 – Germany – Ludwigsburg – Rockfabrik
May 17 – Germany – Berlin – Lido
May 18 – Germany – Hannover – Faust
May 19 – Denmark – Copenhagen – Amager Bio
May 21 – Norway – Oslo – Rockefeller
May 22 – Sweden – Stockholm – Klubben
May 24 – Finland – Helsinki – Nosturi
May 26 – Sweden – Gothenburg – Pustervik
May 28 – Germany – Hamburg – Knust
May 29 – Germany – Dresden – Beatpol
May 31 – Germany – Aschaffenburg – Colos-Saal
Jun. 01 – Belgium – Vosselaar – Biebob
Jun. 02 – Holland – Nijmegen – Fortarock Festival
Jun. 04 – UK – Coventry – Empire
Jun. 05 – UK – Holmfirth – Picturedrome
Jun. 06 – UK – London – Electric Ballroom
Jun. 07 – France – Paris – La Machine du Moulin Rouge
Jun. 08 – Germany – Gelsenkirchen – Rock Hard Festival

Οι SYMPHONY X κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album, “Underworld”, το 2015 μέσω της Nuclear Blast. Θριάμβευσαν στην δημιουργία ενός πανοραμικού ‘rock album’ σε μία περίοδο με μειωμένης διάρκειας προσοχή. Με βαθειά έμπνευση από τον Ιταλό ποιητή Dante Alighieri, το “Underworld” χρησιμοποίησε θέματα από την “Θεία Κωμωδία”, δίνοντας περισσότερη βάση στο μέρος “Inferno”. Όπως είναι σύνηθες ο Δάντης να χρησιμοποιεί τον αριθμό 3 και τα πολλαπλάσιά του, έτσι και η μπάντα τον χρησιμοποίησε και στους στίχους αλλά και στην μουσική. Το πρώτο κομμάτι του album είναι ένα τρισύλλαβο, με μία μελωδική φράση με τρεις νότες και στους στίχους υπάρχουν τρεις αναφορές σε τρία κομμάτια από το τρίτο album της μπάντας, “The Divine Wings Of Tragedy”.

Τον Ιούλιο του 2017, ο τραγουδιστής των SYMPHONY X, Russell Allen και τα μέλη από την άλλη μπάντα που συμμετέχει (ADRENALINE MOB) ενεπλάκησαν σε ένα τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του μπασίστα, David Zablidowsky.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι επίσης μέλος της TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA, αργότερα δήλωσε ότι στην TSO περιοδεία του 2017 ένιωσε πιο ελεύθερος από ποτέ να εκφράσει το πώς νιώθει. “Η σκηνή υπήρξε το ασφαλέστερο μέρος για εμένα σε όλο τον πλανήτη,” δήλωσε ο Allen στον Brad Parmeter σε μία συνέντευξη. “Νιώθω ότι είναι σπίτι μου, περισσότερο από ποτέ. Ανεβαίνω στην σκηνή και ό,τι βγαίνει από το στόμα μου έρχεται κατευθείαν από την καρδιά μου. Δεν υπάρχει φίλτρο. Δεν σκέφτομαι, ‘Ω, θα είναι cool αυτό; Καταλαβαίνετε τι λέω;’ Νομίζω πως είναι αυτό που βλέπετε – ένας άντρας που έχει πάει στην κόλαση και έχει ξαναγυρίσει. Βρίσκομαι στην σκηνή και νιώθω ότι αγαπώ την ζωή και δείχνω την αγάπη μου στον κόσμο μέσα από τα κομμάτια μου μου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το εξηγήσω.”

Οι SYMPHONY X ολοκλήρωσαν την εκτεταμένη περιοδεία τους για το “Underworld” το 2016, που περιελάμβανε ένα πέρασμα από τις ΗΠΑ με τους OVERKILL και μερικές συναυλίες ως headliners στην Αυστραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *