Ο Μπασίστας Των OBITUARY Μιλάει Για Το Επόμενο Studio Album: ‘Είμαστε Ακόμα Σε Αρχικό Στάδιο Με Κάποια Riffs’

Αυτόν τον μήνα, ο μπασίστας Terry Butler από την death metal Μπάντα OBITUARY, μίλησε στο Mammoth Metal Tv για την πρόοδο της σύνθεσης των καινούριων τραγουδιών ως συνέχεια του album “Obituary” του 2017. Δήλωσε: “Υπάρχουν κάποια riffs σε πρώιμο στάδιο και συζητούσαμε επίσης ότι θέλουμε να συναντηθούμε και να γράψουμε καινούρια μουσική, κάτι που θα γίνει σύντομα. Πρέπει να συνεχίζεις, δεν μπορείς να αφήνεις να περνάνε έξι ή επτά χρόνια μεταξύ των albums. Δεν είμαστε οι KISS ούτε οι IRON MAIDEN, ή όποιοι άλλοι. Ο κόσμος θέλει να ακούει καινούρια μουσική. Παρόλο που δεν πουλάς αρκετούς δίσκους πια, ο κόσμος θέλει καινούριο υλικό. Έτσι, ναι, έχουμε κάποιο υλικό να ετοιμάζεται.”

Συνέχισε: “Αν το συνοψίσεις, σε αυτό το σημείο του ‘παιχνιδιού’ μας, είναι σίγουρα μία επιχείρηση όλο αυτό. Εννοώ, αγαπάμε να παίζουμε μουσική και αγαπάμε να το κάνουμε για τον κόσμο, τα κοινά, αλλά δεν παύει να είναι business όλο αυτό. Οπότε πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε, πρέπει να κάνουμε περιοδείες  – εκεί είναι τα λεφτά σήμερα.”

Όταν ερωτήθηκε για έναν πιθανό παραγωγό για τον επόμενο δίσκο των OBITUARY, ο Terry απάντησε: “Ο Joe [Cincotta] έκανε μία καταπληκτική δουλειά στο μιξάρισμα του δίσκου και προφανώς θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για να το ξανακάνει. Αλλά δεν έχουμε φτάσει καν σε αυτό το σημείο. Απλά παίζουμε κάποια riffs και προτείνουμε ιδέες αυτή τη στιγμή.”

Όσο για μία πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του καινούριου album των OBITUARY, o Terry δήλωσε: ‘Έχουμε κάποια κενά ανάμεσα στις συναυλίες της περιοδείας του 2019 στα οποία μπορούμε να γράψουμε καινούρια μουσική. Όσον αφορά στο πρόγραμμα των ηχογραφήσεων, δεν θα μπορούσα να σας πω τώρα, αλλά ελπίζουμε ότι μέσα στον χρόνο, ίσως ενάμιση χρόνο, θα υπάρχει κάτι καινούριο εκεί έξω για εσάς.”

Oι OBITUARY μόλις ολοκλήρωσαν την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους με τους SLAYER, LAMB OF GOD και ANTHRAX.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ TURILLI/LIONE RHAPSODY Ξεκίνησαν Να Συνεργάζονται Με Την NUCLEAR BLAST Και Θα Κυκλοφορήσουν Το Ντεμπούτο Τους Album

TURILLI/LIONE RHAPSODY – η μπάντα που περιλαμβάνει τα original μέλη των RHAPSODY, Luca Turilli και …

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *