Ο Chuck Billy Των TESTAMENT Λέει Ότι Ο DONALD TRUMP Είναι “Μία Ντροπή για τις ΗΠΑ’

Ο frontman των TESTAMENT Chuck Billy έχει ασκήσει δριμύτατη κριτική στον Πρόεδρο Donald Trump ότι αποτελεί “μία ντροπή” για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Billy, του οποίου ο πατέρας είναι Ινδιάνος και η μητέρα του Μεξικάνα, έκανε τα σχόλιά του ενώ έπαιρνε μέρος σε μία συνέντευξη με το Αυστριακό website Stormbringer.at κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής περιοδείας της μπάντας με τους DEATH ANGEL και τους ANNIHILATOR.

Όταν του ζητήθηκε η γνώμη του για τον δισεκατομυριούχο με την τεράστια περιουσία, ο Chuck είπε (δείτε το video παρακάτω): “Δεν γίνομαι πολιτικός πραγματικά γιατί νομίζω ότι δεν θα συμφωνήσω ποτέ με οποιονδήποτε βρίσκεται στην εξουσία. Και όλη η υπόθεση με τον Trump, πιστεύω, αποτελεί περισσότερο ντροπή για μένα.

“Ποτέ δεν είδα προέδρους να πράτουν και να λένε πράγματα σαν αυτά που λέει αυτός,” πρόσθεσε ο Billy. “Έτσι ευτυχώς εμείς το ξεπερνάμε και προχωράμε μπροστά.”

Ο Billy, ένας απόγονος της Ινδιάνικης φυλής των Pomo, γεννήθηκε στο Oakland και πέρασε πολλή από τη νιότη του στον Ινδιάνικο καταυλισμό Hopland στα βόρεια του San Francisco. Σαν μέλος των TESTAMENT, έγραψε αρκετά τραγούδια — συμπεριλαμβανομένων των “Trail of Tears”, “Allegiance” και “Native Blood” — προς τιμή της γραμμής των προγόνων του.

Το video για το “Native Blood” λέει την ιστορία ενός νέου Ινδιάνου που δέχεται πειράγματα, και μετά αντιμετωπίζει την προκατάληψη, όταν ο πατέρας ενός κοριτσιού δεν θα της επιτρέψει να βγει ραντεβού μαζί του, προφανώς γιατί αυτός είναι Ινδιάνος. Στο τέλος, το αγόρι, τώρα πια μεγάλο, αντεπιτίθεται κινητοποιώντας τους ανθρώπους του και πηγαίνοντας στο δικαστήριο για να σταματήσει τους οικοπεδοφάγους από το να βεβυλώσουν το ιερό μέρος των Pomo, Medicine Rock.

Τον Ιανουάριο του 2013, ο Billy κέρδισε τη διάκριση του πρώτου Ινδιάνου διασκεδαστή που συμπεριλαμβάνεται μόνιμα στην επίδειξη με αναμνηστικά του Hard Rock Hotel And Casino στην Albuquerque, New Mexico.

Οι TESTAMENT ακόμη περιοδεύουν για την στήριξη αυτού του επικροτούμενου από τους κριτικούς album “Brotherhood Of The Snake”, το οποίο κυκλοφόρησε πέρισυ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MARTY FRIEDMAN : Ακούστε To ‘Kaeritakunatta Yo’ Από Το ‘One Bad M.F. Live!!’

Ο πρώην κιθαρίστας των MEGADETH, Marty Friedman, θα κυκλοφορήσει το καινούριο live άλμπουμ, “One Bad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *