Τρία πρώην μέλη των ACCEPT ενώνονται για να τραγουδήσουν το “Where The Angels Fly”

ACCEPT

Τα πρώην μέλη των ACCEPT Udo Dirkschneider, Stefan Kaufmann και Peter Baltes συναντήθηκαν ξανά πρόσφατα στο στούντιο για να ηχογραφήσουν ένα τραγούδι με τίτλο “Where The Angels Fly”. Το κομμάτι είναι φόρος τιμής στους εργαζόμενους που προστατεύουν τους άλλους από την πανδημία και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο μουσικό βίντεο για το κομμάτι.

Τον Μάιο, ο Baltes δήλωσε για το “Where The Angels Fly”: “πριν από περίπου ένα μήνα ο Stefan και εγώ αναλάβαμε να γράψουμε ένα τραγούδι για το την στρατιωτική μπάντα της Γερμανίας για να σας ευχαριστήσει στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής σε όλο τον κόσμο που διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά κατά τη διάρκεια της κρίσης του covid-19. “Αυτές είναι σίγουρα δύσκολες στιγμές και όλοι επηρεαζόμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. “Ας χαιρετίσουμε όλους εκείνους που έτρεξαν στη φωτιά σώζοντας ζωές. Είναι οι αληθινοί άγγελοι.”

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Udo απέκλεισε τη δυνατότητα επανένωσης με τους ACCEPT. Ο τραγουδιστής, ο οποίος είχε συνεργαστεί τελευταία φορά με τους ACCEPT το 2005 για μια σειρά αποκλειστικών εκπομπών, συζήτησε την προοπτική μιας ανανεωμένης σχέσης εργασίας με τους συναδέλφους του κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο “The Rock N Ragni Show”.

Μιλώντας για το γεγονός ότι ο Baltes και ο Kaufmann εμφανίζονται και οι δύο στο νέο άλμπουμ του project του, “We Are One”, ο Dirkschneider είπε:

“Eίναι, κατά κάποιο τρόπο, μια επανένωση αφού δουλεύαμε μαζί στο γράψιμο των τραγουδιών. Ήταν ενδιαφέρον. Αλλά πολλοί άνθρωποι μιλάνε ήδη για επανένωση (με τους ACCEPT).Και είπα, “τι είδους Επανένωση;”Δεν είναι δυνατόν να κάνω επανένωση με τους ACCEPT. Μόνο ένας τύπος έχει μείνει”, αναφερόμενος στον κιθαρίστα Wolf Hoffmann. “Συγνώμη, αλλά δεν υπάρχει επανένωση με τους ACCEPT. Φυσικά, μερικοί άνθρωποι σκέφτονται, ” τώρα εργάζεται ήδη με τον Peter και τον Stefan. Αλλά όχι. Ξέχνα το. Σίγουρα όχι.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

clouds

CLOUDS – Αποκαλύπτουν ένα δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο τους Despărțire

Οι atmospheric doomers CLOUDS με έδρα τη Ρουμανία, παρουσιάζουν ένα δείγμα από τη νέα τους δουλειά, το άλμπουμ με τίτλο Despărțire, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του ερχόμενου Σεπτέμβρηόπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *