Ο TODD LA TORRE σχολιάζει το επερχόμενο σόλο άλμπουμ του

Todd La TorreΤο πολυαναμενόμενο σόλο άλμπουμ του τραγουδιστή των QUEENSRŸCHE Todd La Torre αυτή τη στιγμή είναι στην φάση του μιξαρίσματος. Αναμένεται για κυκλοφορία αργά το 2020 μέσω της Rat Pak Records.

Τη Δευτέρα (27 Ιουλίου), Ο Todd La Torre έγραψε στο tweeter: “ακούω τα τελευταία μιξάζ του σόλο δίσκου μου, ακούγεται φοβερό! @ratpakrecords #worldwidesoon”

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, τον περασμένο Μάρτιο, ο Todd δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το χρόνο από την καραντίνα για να γράψει μερικές ακόμα μελωδίες και να “διαμορφώσει υπάρχοντα τραγούδια/demos” για το σόλο άλμπουμ του με τον δια βίου καλύτερο φίλο του Craig Blackwell. Είπε επίσης ότι αυτός και οι συνάδελφοί του στους QUEENSRŸCHE θα επωφεληθούν από το χρόνο στον οποίο δεν θα γίνονται περιοδίες “για να εργαστούν σε νέες ιδέες για το επόμενο άλμπουμ μετά το “The Verdict” του 2019.

Ο La Torre μίλησε για τα σχέδιά του να κυκλοφορήσει ένα σόλο LP σε μια συνέντευξη του το 2017 με το The Metal Voice του Καναδά. Δήλωσε σχετικά με την κατεύθυνση του υλικού που θα εμφανιστεί στο δίσκο: “Μουσικά, είναι μάλλον σαν οι FIGHT να συναντάνε τους PANTERA και τους BLACK LABEL SOCIETY. Έχει σίγουρα αυτή την αίσθηση του Αμερικάνικου Νότου… ξέρετε, οι PANTERA είχαν αυτό το ιδιαίτερο μίγμα power και groove. Δεν είναι τελείως speed, αλλά έχει thrash στοιχεία. Και από την άλλη, στα φωνητικά, τραγουδάω πιθανώς πολύ περισσότερο με θωρακική φωνή, και έπειτα προσθέτω κάποια brutal φωνητικά που βγαίνουν από την κοιλιά στο μίγμα… Θα είναι πολύ πιο brutal και πιο thrash, αλλά τα φωνητικά θυμίζουν σίγουρα περισσότερο ένα power-metal, οπερατικό στιλ. Πολύ επιθετικό…”

todd la torre mix

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

saxon

SAXON – Παρουσίασαν το νέο βίντεο “Black Is The Night”

Οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal SAXON παρουσίασαν το τέταρτο βίντεο από το τελευταίο τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published.