Ο Todd La Torre λέει είναι δείγμα μέγιστου εγωισμού όσοι δεν φοράνε μάσκα

Todd La Torre

Ο τραγουδιστής των QUEENSRŸCHE, Todd La Torre, υποστηρίζει ότι το να μην φοράει κάποιος μάσκα πρόκειται για δείγμα μέγιστου εγωισμού.

Νωρίτερα σήμερα, ο Todd μπήκε στο Twitter του για να μοιραστεί μια εικόνα μιας χειρουργικής μάσκας μαζί με το ακόλουθο κείμενο: “Η μάσκα δεν είναι πολιτική δήλωση. Είναι δείγμα Νοημοσύνης. Αν είσαι κάποιος που δεν φοράει μάσκα, είσαι μέρος του προβλήματος. 125 χιλιάδες νεκροί, 2,5 εκατομμύρια περιπτώσεις και αυξάνονται. Ο εγωισμός δεν θα μπορούσε να είναι πιο εμφανής. Θέλεις να γυρίσεις στη δουλειά; Θέλεις να βγούμε έξω και να κοινωνικοποιηθούμε κάποια μέρα; Βάλε τη μάσκα σου!!!”

Ο Todd La Torre είναι κάτοικος της Φλόριντα, στην οποία ανακοινώθηκε ότι ο αριθμός των γνωστών περιπτώσεων COVID-19 στην πολιτεία αυξήθηκε κατά 9.585. Ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων στη Φλόριντα είναι τώρα 132.545. Πριν από δύο εβδομάδες, ο Γενικός Χειρουργός των ΗΠΑ προέτρεψε τους ανθρώπους να φορούν καλύμματα προσώπου, λέγοντας ότι θα προωθήσουν την ελευθερία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού. “Κάποιοι αισθάνονται ότι τα καλύμματα προσώπου παραβιάζουν την ελευθερία της επιλογής τους. Ωστόσο, αν την φορέσουν περισσότερο, θα έχουμε περισσότερη ελευθερία να βγούμε έξω. Τα καλύμματα προσώπου οδηγούν σε λιγότερη ασυμπτωματική εξάπλωση του ιού και σε περισσότερα ανοικτά μέρη και νωρίτερα!”

Σε άλλο νέα, ο Todd La Torre άδραξε την ευκαιρία που του δόθηκε λόγω της καραντίνας για να δουλέψει στο καινούργιο σόλο άλμπουμ του. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

FORCED ENTRY

FORCED ENTRY – Επανένωση και πλάνα για συναυλίες το 2021

Μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες μακριά από το προσκήνιο, οι thrash metal πρωτοπόροι του Σιάτλ, FORCED ENTRY, φαίνονται ξανά ενεργοί. Τα πλάνα για συναυλίες το 2021 αρχικά υπαινίχθηκαν όταν ο τραγουδιστής και μπασίστας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *