Ο TODD LA TORRE δηλώνει ενθουσιασμένος για το επερχόμενο άλμπουμ του

Todd la Torre

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, ο τραγουδιστής των QUEENSRŸCHE, Todd La Torre, ετοιμάζει σόλο άλμπουμ. Το έργο, που είναι καιρό στα σκαριά, έχει τελειώσει πλέον με το mastering. Αναμένεται να κυκλοφορήσει αργά το 2020 μέσω της Rat Pak Records. Ο δίσκος αναμίχθηκε από τον Chris “Zeuss” Harris, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν με τους ROB ZOMBIE, ICED EARTH και HATEBREED, μεταξύ άλλων.

Τη Δευτέρα (31 Αυγούστου), Ο La Torre έγραψε στο tweeter:

“Ακούγοντας την τελική έκδοση του νέου μου σόλο άλμπουμ. Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος για να το αποκαλύψω στο κοντινό μέλλον! Μείνετε συντονισμένοι εδώ, στο FB μου, και φροντίστε να ακολουθήσετε επίσης @ratpakrecords, για ειδήσεις και πληροφορίες που έρχονται σύντομα.”

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Todd δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το χρόνο από την καραντίνα για να γράψει μερικές ακόμα μελωδίες και να “διαμορφώσει υπάρχοντα τραγούδια/demos” για το σόλο άλμπουμ του με τον δια βίου καλύτερο φίλο του Craig Blackwell. Είπε επίσης ότι αυτός και οι συνάδελφοί του στους QUEENSRŸCHE θα επωφεληθούν από το χρόνο στον οποίο δεν θα γίνονται περιοδίες “για να εργαστούν σε νέες ιδέες για το επόμενο άλμπουμ μετά το “The Verdict” του 2019.

Ο Todd La Torre μίλησε για τα σχέδιά του να κυκλοφορήσει ένα σόλο LP σε μια συνέντευξη του το 2017 με το The Metal Voice του Καναδά. Δήλωσε σχετικά με την κατεύθυνση του υλικού που θα εμφανιστεί στο δίσκο: “Μουσικά, είναι μάλλον σαν οι FIGHT να συναντάνε τους PANTERA και τους BLACK LABEL SOCIETY. Έχει σίγουρα αυτή την αίσθηση του Αμερικάνικου Νότου… ξέρετε, οι PANTERA είχαν αυτό το ιδιαίτερο μίγμα power και groove. Δεν είναι τελείως speed, αλλά έχει thrash στοιχεία. Και από την άλλη, στα φωνητικά, τραγουδάω πιθανώς πολύ περισσότερο με θωρακική φωνή, και έπειτα προσθέτω κάποια brutal φωνητικά που βγαίνουν από την κοιλιά στο μίγμα… Θα είναι πολύ πιο brutal και πιο thrash, αλλά τα φωνητικά θυμίζουν σίγουρα περισσότερο ένα power-metal, οπερατικό στιλ. Πολύ επιθετικό…”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eternal Champion

ETERNAL CHAMPION – Δημοσίευσαν ολόκληρο το νέο album τους σε streaming

Το δεύτερο full length album των epic heavy metallers Eternal Champion, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Νοεμβρίου. Παρ' ολαυτά αν είστε ανυπόμονοι τότε είστε και τυχεροί, γιατί το Ravering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *