ΟΙ TURILLI/LIONE RHAPSODY Ξεκίνησαν Να Συνεργάζονται Με Την NUCLEAR BLAST Και Θα Κυκλοφορήσουν Το Ντεμπούτο Τους Album

TURILLI/LIONE RHAPSODY – η μπάντα που περιλαμβάνει τα original μέλη των RHAPSODY, Luca Turilli και Fabio Lione, μαζί με τα πρώην μέλη των RHAPSODY, Dominique Leurquin, Patrice Guers και Alex Holzwarth  ξεκίνησε συνεργασία με την Nuclear Blast και την King Records (Ιαπωνία και υπόλοιπη Ασία) για την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους album. Η μπάντα αυτή την στιγμή ασχολείται με το μιξάρισμα του καινούριου της δίσκου που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Ο Fabio σχολιάζει: “Μόλις άκουσα τα πρώτα mixes και δεν έχω λόγια να περιγράψω τι καταφέραμε να κατορθώσουμε. Το αποτέλεσμα είναι ‘από άλλο πλανήτη’ και επιτέλους φτιάξαμε αυτό που θέλαμε πάντα μέσα από μεγάλες ιδέες, τραγούδια και μέσα από σκληρή δουλειά όλων όσοι πήραν μέρος και για πρώτη φορά μπόρεσα να παρουσιάσω την μουσική που πάντα ονειρευόμουν.

“Το album είναι σχεδόν έτοιμο και είμαστε πολύ περήφανοι και ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε μαζί με την Nuclear Blast και την King Records από την Ασία, για την κυκλοφορία του. Ένα album σαν αυτό αξίζει την καλύτερη δισκογραφική στο metal και αναμένουμε να δώσουν στο επερχόμενο album την προσοχή και την αγάπη που του αξίζει. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα αγαπήσει τα τραγούδια μας!”

Ο A&R/head of promotion της Nuclear Blast, Markus Wosgien πρόσθεσε: “Το να έχουμε την μπάντα αυτή και τους αγαπημένους μας φίλους Luca Turilli και Fabio Lione στην Nuclear Blast είναι θέμα καρδιάς. Η επαγγελματική μας σχέση πηγαίνει ήδη πίσω μια δεκαετία, όταν υπέγραψαν το πρώτο τους deal με εμάς το 2009, που ακολουθήθηκε από το album ‘The Frozen Tears Of Angels’. Η προσωπική μου σχέση μαζί τους υπάρχει από το 1995, όταν πήρα το demo tape ‘Eternal Glory’ από τον manager τους εκείνη την περίοδο, Limb. Έγινα αμέσως fan από εκείνη την ημέρα και κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων οι δρόμοι μας ενώθηκαν αρκετές φορές, κάτι που οδήγησε στο να γίνουμε φίλοι. Ήταν θέμα χρόνου να δουλέψουμε μαζί και είμαι παραπάνω από χαρούμενος και υπερήφανος που ανανεώσαμε το συμβόλαιο για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους, κάτι που δεν περιμέναμε πριν ένα χρόνο.

“Αυτό το επερχόμενο album από τον Luca και τον Fabio είναι απλά απίθανο. Ξεκινούν μία νέα εποχή και αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τι σημαίνει να είσαι οραματιστής. Μπορείς να το νιώσεις σε κάθε μία νότα ότι αυτό έρχεται από τα βάθη της καρδιάς τους. Είναι ωραίο να τους βλέπω πάλι μαζί ως φίλους και ως μουσικούς. Και είμαι υπερήφανος που η Nuclear Blast συνεχίζει να είναι σύντροφός τους, χτίζοντας έτσι μια συμμαχία. Εάν τα είδωλά σας γίνουν στενοί σας φίλοι και εμπιστεύεται αληθινά ο ένας τον άλλον, είσαστε στην καλύτερη θέση που θα μπορούσατε να είστε για το μέλλον.”

Οι TURILLI/LIONE RHAPSODY έχουν ξεκινήσει μία καμπάνια (με δωρεές από το κοινό) για να καλύψουν οικονομικά την ηχογράφηση του album, μέσω της οποίας έχουν συλλεχθεί 60,000 ευρώ από τους πιστούς και αφοσιωμένους fans.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *