O UDO DIRKSCHNEIDER θα Περιοδεύσει Με Την Μπάντα του Παρόλο Που Οι Γιατροί Το Απαγορεύουν Λόγω Της Υγείας Του

Ο Udo Dirkschneider αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα είναι “με μία μικρή αναπηρία πάνω στην σκηνή” κατά την διάρκεια της επερχόμενης περιοδείας των U.D.O.

Ο πρώην frontman των ACCEPT, ο οποίος έγινε 66 χρονών τον περασμένο Απρίλιο, αγνοεί τις συμβουλές των γιατρών αποφασίζοντας να γυρίσει στον δρόμο και να συμμετάσχει μαζί με τα άλλα μέλη της μπάντας του στην επερχόμενη Ευρωπαϊκή τους περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου στην Μαδρίτη της Ισπανίας.

Νωρίτερα σήμερα, δημοσιεύθηκε το ακόλουθο post στην επίσημη σελίδα των U.D.O. στο Facebook:
Αγαπητοί fans των U.D.O.,

“Δυστυχώς, έχουμε να σας ανακοινώσουμε ότι ο Udo πάσχει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας από τις αρχές του Ιανουαρίου. Έχει πόνους στο αριστερό του γόνατο και δεν μπορούσε να περπατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει επισκεφθεί πολλούς διαφορετικούς ειδικούς σε Ρωσία, Ίμπιζα και Γερμανία και τώρα είναι σε έναν καλό δρόμο ανάρρωσης. Αλλά ακόμα πάσχει από μία μικρή αναπηρία και δεν μπορεί να κινηθεί πολύ χωρίς να πονάει.

“Πέρα από όλες τις συμβουλές των γιατρών, έχει αποφασίσει ότι θα παίξει στην περιοδεία και δεν το αναβάλει εφόσον σιχαίνεται να απογοητεύει τους fans του. Αλλά αυτό σημαίνει ότι θα έχει ένα θέμα με το πόδι του στην σκηνή και δεν θα μπορεί να κινείται πολύ. Λυπούμαστε πολύ για αυτό, αλλά ακόμα πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο αυτό από το να αναβάλουμε την περιοδεία.

“Ευχαριστούμε και θα σας δούμε όλους στην περιοδεία!”

Σε συνέντευξή του το 2018 στο “The Five Count” radio show της Minnesota, o Dirkschneider δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ σκέψεις να ηρεμήσει λίγο. “Μου αρέσει να περιοδεύω”, είπε. “Μου αρέσει να φτιάχνω καινούρια albums και, ξέρετε, είναι όπως λέω πάντα, εφόσον περνάω καλά και η φωνή μου λειτουργεί και ο κόσμος έρχεται στις συναυλίες, δεν ξέρω, ίσως μπορώ να το κάνω αυτό για άλλα 10 χρόνια. Δεν γνωρίζω, Την δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει καμία σκέψη να αποσυρθώ ή κάτι παρόμοιο.”

Παρόλο που αναφέρθηκε ότι ο Dirkschneider υπέστη καρδιακή προσβολή πριν 30 χρόνια, είπε στο Metallian ότι η πραγματικότητα ήταν λίγο διαφορετική. “Γύρω στο 1990, έπαθα –πώς να το πω- ένα σωματικό breakdown και όχι καρδιακή προσβολή. Είχα πάθει υπερκόπωση επειδή τραγουδούσα, ηχογραφούσα, έγραφα τραγούδια, έκανα την παραγωγή και ήμουν ακόμα και manager. Δούλευα σε άλλα albums. Ήταν πολύ. Δεν ήταν καρδιακή προσβολή. Θυμάμαι τα δημοσιεύματα. Δεν ξέρω από πού προέκυψε ότι έπαθα καρδιακή προσβολή. Με έναν τρόπο, είμαι τυχερός. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την φωνή μου. Κατάφερα να παραμείνω υγιής. Επίσης σταμάτησα το κάπνισμα το 2003. Ειδικά, στις περιοδείες, πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να είσαι υγιής. Πάντα λέω ότι είμαι τυχερός, είμαι πολύ τυχερός. Φυσικά, μεθάμε κάποιες φορές, αλλά δεν κάνω party, ούτε παίρνω ναρκωτικά, ή κάτι τέτοιο. Ήμουν πάντα ένας υγιής άνθρωπος.”

To τωρινό line up των U.D.O. περιλαμβάνει τον γιο του Udo και drummer, Sven Dirkschneider, τον μπασίστα Tilen Hudrap και τους κιθαρίστες Andrey Smirnov και Dee Dammers.

Ο μπασίστας Fitty Wienhold, ο οποίος έγινε μέλος των U.D.O. το 1996, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την μπάντα τον Σεπτέμβριο, λέγοντας σε μία δήλωση ότι “αποφάσισε να πάρει διαφορετικό δρόμο” στην ζωή του.

Το τελευταίο album των U.D.O., “Steelfactory”, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο μέσω της AFM.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *