VEKTOR – Εργάζονται σε νέο υλικό

Erik Nelson

Οι δύο αρχικοί κιθαρίστες των Vektor, David DiSanto και Erik Nelson αποφάσισαν να επιστρέψουν στην μπάντα. Οι Vektor ήταν ανενεργοί για τέσσερα χρόνια, από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ τους,  Terminal Redux. Πλέον την σύνθεση της μπάντας ολοκληρώνουν ο Mike Olson στα ντραμς και ο Stephen Coan στο μπάσο.Το συγκρότημα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στούντιο, όπου εργάζεται σε νέο υλικό και προετοιμάζεται για πολλαπλές περιοδείες μέσα στο 2021.

 

Εχθές (28 Μάιου 2020), ο Erik Nelson σχολίασε της κατηγορίες εναντίον του David από την γυναίκα του, Katy DiSanto, η οποία ισχυρίζεται ότι ο άντρας της είχε βίαιη συμπεριφορά και την κακοποιούσε. Ο Erik ανέβασε την ακόλουθη ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Χαιρετισμούς γήινοι!

Σας μιλάει ο Erik Nelson, και είμαι εδώ για να σας πω ότι ο David και εγώ ενώσαμε τις δυνάμεις μας για άλλη μια φορά! Είμαστε και οι δύο εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε ξανά, για να εκτινάξουμε τους Vektor πιο ψηλά από ποτέ. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς αναρωτιούνται τι στο καλό συμβαίνει. Ορίστε τι έχω να πω:

Η κατάσταση του David είναι χάλια, απλά χάλια. Οι κατηγορίες εναντίον του δεν ταιριάζουν με το πρόσωπο που γνωρίζω για πάνω από τη μισή ζωή μου. Ειδικά οι πτυχές των περιοδειών μας μας που αναφέρθηκαν. Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι καμία από αυτές τις ιστορίες δεν είναι αληθινή. Δεν πίνω, δεν κάνω ναρκωτικά ή τίποτα άλλο από αυτά τα σκατά. Γι ‘ αυτό ήμουν πάντα νηφάλιος κατά τη διάρκεια των περιοδειών μας. Κοιμάμαι επίσης ΠΟΛΥ ελαφρά και δεν είδα κανένα από τα πράγματα που αναφέρθηκαν στις κατηγορίες.

Συνεχίζει: Νομίζω ότι ο David αντιμετωπίζεται πολύ άσχημα για πράγματα που ξέρω ότι δεν συνέβησαν και με θλίβει να γνωρίζω τι περνάει. Ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Ωστόσο, επιλέγω να πιστεύω στον φίλο μου, που τον ξέρω 16 χρόνια, και όχι σε κάποιο τόσο τοξικό άτομο, που θα μπορούσε να κατασκευάσει ιστορίες όπως αυτές. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που έτυχε να μπλέξει στην πιο τοξική σχέση που έχω δει ποτέ. Έβλεπα το γάμο τους να καταρρέει εδώ και χρόνια και παρακολούθησα τον φίλο μου να μένει με κάποιον που τον κακοποιούσε ψυχολογικά και τον βασάνιζε.

Εν πάση περιπτώσει, μπορείτε να σκέφτεστε ότι θέλετε. Ελπίζω μόνο ότι αυτό δεν εμποδίζει κανέναν από το να υποστηρίξει τα θαυμάσια πράγματα που έχουμε κάνει και τι πρόκειται να κάνουμε στο μέλλον. Έχουμε μερικά συναρπαστικά πράγματα να ανακοινώσουμε σύντομα, και μόλις ο κόσμος ηρεμήσει από τον Covid, θα ξεκινήσουμε κάποιες περιοδείες και θα κυκλοφορήσουμε νέα μουσική στον κόσμο.

Εμπρός λοιπόν φίλοι μου, τα λέμε εκεί έξω!

– Erik.
Vektor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mike lepond

DEATH DEALER – Επιστρέφουν με νέο μπασιστα, τον Mike Lepond

Οι DEATH DEALER ανακοίνωσαν την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους με  το τρίτο άλμπουμ τους, «Conquered Lands». …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *