Οι VIO-LENCE Επανενώνονται Για Ένα Show Στο Oakland Και Θα Παρουσιάσουν Ολόκληρο Το ‘Eternal Nightmare’

Oι thrashers από το San Francisco, VIO-LENCE θα επανενωθούν για μία συναυλία το Σάββατο 13 Απριλίου, στο Oakland Metro στο Oakland της California. Η μπάντα θα παρουσιάσει ολόκληρο το ντεμπούτο της album “Eternal Nightmare”, μαζί με “άλλες εκπλήξεις.”

Το lineup των VIO-LENCE που θα εμφανιστεί στο Metro θα περιέχει τον κιθαρίστα Phil Demmel, τον τραγουδιστή Sean Killian, τον μπασίστα Deen Dell, τον drummer Perry Strickland και τον κιθαρίστα Ray Vegas.

Η παραγωγή του “Eternal Nightmare” έγινε από τον John Cuniberti μεταξύ του Φεβρουαρίου και Απριλίου του 1988 στο Music Grinder και στο Alpha & Omega studio, στο Los Angeles του San Francisco και πήρε πολύ καλές κριτικές για τον συνδυασμό του σκληρού και γρήγορου thrash και για το μπαράζ γρήγορων στίχων. Το επικό ντεμπούτο του 1988, μαζί με τα live shows που ακολούθησαν, έδωσαν στους VIO-LENCE περιοδείες σε ολόκληρη την χώρα με τους TESTAMENT και τους VOIVOD. Ένα τραγούδι, το “Torture Tactics”, ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των sessions αλλά οι στίχοι του κρίθηκαν αμφιλεγόμενοι για να συμπεριληφθεί στο album.

Το lineup των VIO-LENCE στο “Eternal Nightmare”συμπεριλάμβανε τους Killian, Dell, Strickland, Demmel και Robb Flynn, ο οποίος είναι frontman των MACHINE HEAD εδώ και δύο δεκαετίες.

Ο Demmel έγινε μέλος των MACHINE HEAD το 2003, γύρω στη μία δεκαετία μετά την αποχώρησή του από τους VIO-LENCE. Έφυγε από τους MACHINE HEAD στο τέλος της φθινοπωρινής περιοδείας της μπάντας στη Νότια Αμερική το 2018, εξηγώντας σε μία δήλωση ότι ήταν “απλά ώρα” για εκείνον “να φύγει από αυτό και να κάνει κάτι άλλο μουσικά.”

Για τα δύο τελευταία χρόνια ο Killian δίνει μάχη με το 4ο στάδιο κίρρωσης του ήπατος, κάτι που έχει προκληθεί εν μέρει από μία γενετική πάθηση που ονομάζεται αιμοχρωμάτωση.

Τον Ιανουάριο του 2018, τα μέλη των TESTAMENT, EXODUS και FORBIDDEN παρουσίασαν ένα live show προς τιμήν του Killian , στο The Midway στο San Francisco της California. Το event περιλάμβανε μία παρουσίαση του κλασσικού κομματιού των VIO-LENCE, “World In A World” με τα 4/5 του κλασσικού lineup της μπάντας – Flynn, Demmel, Strickland και Dell, με τον Flynn να έχει αναλάβει τα φωνητικά. (Ο Killian δεν μπορούσε να εμφανιστεί μαζί με τα άλλα μέλη λόγω της κατάστασης της υγείας του.)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

warrior path

WARRIOR PATH – Ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ

Oι Heavy/Power metallers WARRIOR PATH μετά την επιτυχημένη και νωπή ακόμα κυκλοφορία του άλμπουμ The Mad King, τον περασμένο  Μάρτιο, μας ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται στο στάδιο εκκίνησης για το τρίτο τους άλμπουμ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *