Ο Dan ‘Chewy’ Mongrain των Voivod ανέβασε βίντεο tutorial για το ‘Obsolete Beings’

VoivodΟ Dan “Chewy” Mongrain των VOIVOD αποφάσισε να εκμεταλλευτεί παραγωγικά τον χρόνο που περνάει σε καραντίνα και δοκίμασε για πρώτη να κάνει ένα tutorial βίντεο. Στο video ο Mongrain αναλύει διεξοδικά  το σόλο του  κομματιού “Obsolete Beings”, το οποίο είναι το πρώτο κομμάτι και πρώτο single από την τελευταία  κυκλοφορία των VOIVOD, tο “the Wake” (Century Media).

“Αυτά τα μαθήματα κιθάρας/μουσικής και παιξίματος καλύπτουν πολλές πτυχές του κιθαριστικού μου παιξίματος, της συνθετικής τεχνικής, και των τεχνικών των σόλο μου με μεγάλες λεπτομέρειες”, λέει ο Mongrain. “Νόμιζα ότι θα ήταν μια καλή στιγμή για να τα μοιραστώ. Και απ’ ότι φαίνεται το εκτιμάτε πολύ! Ελπίζω να κάνω περισσότερα στο εγγύς μέλλον.”

Ο Mongrain είναι πλέον επίσημα μέλος των pickup artists της DiMarzio. Σχετικά με αυτό, δήλωσε:

“Ευχαριστώ στον φίλο μου David Davidson των REVOCATION. Ήταν ευγενικός που με σύστησε στην ομάδα της DiMarzio. Έχουμε περιοδεύσει μαζί πέρυσι και είχε πολύ πλάκα όσο κάναμε το τουρ. Ο David είναι ένας πολύ καλός κιθαρίστας και ένα πολύ καλό παιδί με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.”

Οι VOIVOD εργάζονται επί του παρόντος σε ένα live δίσκο και σε ένα νέο στούντιο άλμπουμ, τα οποία είναι προγραμματισμένα να βγουν φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gord Piledriver Kirchin

Απεβίωσε ο frontman των Piledriver Gord Piledriver Kirchin

Το καναδικό 80’s thrash σχήμα “Dogs with Jobs” που ήταν η πρώτη μπάντα που έπαιξε …

Leave a Reply

Your email address will not be published.