Οι VOIVOD Κέρδισαν Το Βραβείο JUNO Στην Κατηγορία ‘Metal/Hard Music Album Of The Year’.

Οι VOIVOD τιμήθηκαν με το βραβείο Juno στην κατηγορία “Metal/Hard Music Album Of The Year” στα φετινά Juno Awards (τα Καναδέζικα αντίστοιχα βραβεία των Grammy Awards.) Το 48ο ετήσιο Juno Gala Dinner And Awards παρουσιάστηκε από τον Ben Kowalewicz των BILLY TALENT και τον Julie Nesrallah του CBC, το Σάββατο το βράδυ και απονεμήθηκαν συνολικά 36 βραβεία. Οι φετινοί παραλήπτες του Walt Grealis Special Achievement Award και Humanitarian Award τιμήθηκαν επίσης.

Οι VOIVOD κέρδισαν το βραβείο για το τελευταίο τους album, “The Wake”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο μέσω της Century Media Records. Η ηχογράφηση και το μιξάρισμα του δίσκου έγιναν από τον Francis Perron στο RadicArt Recording Sudio στον Καναδά. Το artwork του album δημιουργήθηκε από τον drummer των VOIVOD, Michel “Away” Langevin.

Οι VOIVOD δήλωσαν: “Νιώθουμε απίστευτη τιμή που παραλαμβάνουμε το βραβείο στην κατηγορία ‘Metal Music Album Of The Year’ στα Junos! Το “The Wake” ηχογραφήθηκε ακριβώς όταν η μπάντα έκλεισε τα 35 της χρόνια και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι για αυτό. Σας ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξη που μας έχετε δείξει. Είναι αυτό που μας δίνει ενέργεια να συνεχίζουμε. Rock on, φίλοι μου!”

Οι καλλιτέχνες που κυκλοφόρησαν albums μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου του 2017 και της 9ης Νοεμβρίου του 2018 ήταν οι προτεινόμενοι για τις υποψηφιότητες.

Οι υποψήφιοι μουσικοί πρέπει να είναι Καναδοί πολίτες. Αυτό ορίζεται από το CARAS με προϋπόθεση ότι το 50% και πάνω από τα μέλη του συγκροτήματος θα πρέπει να έχουν Καναδέζικο πιστοποιητικό γεννήσεως, διαβατήριο ή Καναδέζικο πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας στον Καναδά κατά την διάρκεια των 6 μηνών της περιόδου που ορίστηκαν οι υποψηφιότητες.

Οι φετινοί υποψήφιοι για το βραβείο “Metal/Hard Music Album Of The Year” ήταν οι ακόλουθοι:

* BEYOND CREATION – “Algorythm” (Season Of Mist)
* CANCER BATS – “The Spark That Moves” (New Damage)
* KEN MODE – “Loved” (New Damage)
* KOBRA AND THE LOTUS – “Prevail II” (Napalm)
* VOIVOD – “The Wake” (Century Media)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *