VOIVOD – Ανακοίνωσαν το νέο επερχόμενο άλμπουμ τους “Synchro Anarchy”

Voivod

Οι Καναδοί progressive sci-fi metal πρωτοπόροι VOIVOD θα κυκλοφορήσουν το νέο τους στούντιο άλμπουμ, “Synchro Anarchy”, στις 11 Φεβρουαρίου 2022 μέσω της Century Media Records. Ο διάδοχος δίσκος του “The Wake” του 2018 δημιουργήθηκε από τον Francis Perron στο RadicArt Studio και το εξώφυλλο που δημιούργησε ο ντράμερ των VOIVOD Michel “Away” Langevin.

Ο Langevin σχολιάζει: “Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την πρόσφατη μας δουλειά, μια πραγματική συλλογική προσπάθεια. Το νέο άλμπουμ αντιπροσωπεύει αμέτρητες ώρες γραφής, demoing, ηχογράφησης, μίξης και ούτω καθεξής. Η μπάντα και ο Francis Perron στο RadicArt Studio έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να το πραγματοποιήσουν κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες, γεγονός που μας οδήγησε στο να το ονομάσουμε “Synchro Anarchy”. Νιώθουμε ότι ο ήχος και η μουσική είναι 100% VOIVOD, και ελπίζουμε ότι όλοι θα το απολαύσουν όσο διασκεδάσαμε κι εμείς που το φτιάξαμε. Σίγουρα ανυπομονούμε να το παίξουμε ζωντανά”

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες εκδόσεις κυκλοφορίας του άλμπουμ, ένα πρώτο single και βίντεο, καθώς και η έναρξη της καμπάνιας προ-παραγγελιών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.

“Synchro Anarchy” track listing:

01. Paranormalium
02. Synchro Anarchy
03. Planet Eaters
04. Mind Clock
05. Sleeves Off
06. Holographic Thinking
07. The World Today
08. Quest For Nothing
09. Memory Failure

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Black Label Society

BLACK LABEL SOCIETY – Ανακοίνωσαν επιστροφή στο στούντιο

Οι Αμερικανοί southern/groove metallers BLACK LABEL SOCIETY μόλις επιβεβαίωσαν ότι έχουν επιστρέψει στο στούντιο και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *