CATABOLIC – Παρουσιάζουν το νέο lyric video “The Onager” από το επερχόμενο άλμπουμ ‘Besiege The Uncivil’

Οι CATABOLIC το Βόρειο death metal μπαράζ από τη Φινλανδία, παρουσιάζουν το νέο single/lyric video “The Onager”, από το άλμπουμ ‘Besiege The Uncivil’, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022 μέσω της Wormholedeath, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο.

Οι CATABOLIC είναι ένα death metal συγκρότημα από τη Φινλανδία. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Il Mostro (φωνητικά), Lenn Root (κιθάρα), Alathfar (μπάσο) και Toivonen(τύμπανα). Βετεράνοι της metal σκηνής, που ενώνονται σχηματίζοντας ένα ανίκητο κουαρτέτο ακουστικής επίθεσης.

Οι CATABOLIC έδωσαν την πρώτη τους συναυλία το 2011. Τώρα, μετά από δώδεκα συναυλίες, τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις, αλλαγές στο line-up και αίμα, ιδρώτα και μπύρες, αυτό το death-driven quarted προσπαθεί να προχωρήσει μπροστά. Το νέο άλμπουμ Besiege The Uncivil, που θα κυκλοφορήσει το 2022, είναι μια δυναμική απόδειξη του αθάνατου πάθους τους. Το άλμπουμ αντιπροσωπεύει μια μεγάλη ποικιλία από πιασάρικα hooks και εκρηκτικά riffs που εκτελούνται με μια ενέργεια που θα κρατήσει για μια ζωή. Η νέα κυκλοφορία είναι μια πολυδιάστατη και σύγχρονη εκδήλωση της αδυσώπητης και σκληρά εργαζόμενης μπάντας που έχει βάλει στόχο την καταστροφή.
Οι CATABOLIC θέτουν ψηλά τον πήχη στη μουσική. Από τις πρώιμες συλλεκτικές τους δουλειές “Demonstrations” (2011) μέχρι το πιο πρόσφατο “Besiege The Uncivil” (2022) η μπάντα αντιπροσωπεύει ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πρωτοποριακό πνεύμα που σπανίζει στο είδος της. Το σύμβολό τους, ο τροχός με το δρεπάνι στο επίκεντρο, τα λέει όλα: “Μόλις ξεκινήσει η πολεμική άμαξα, φύγετε από τη μέση, αλλιώς θα σας πατήσουν!”.

Tracklist:

1. Clenched
2. Into Eternity Gleam
3. Arrival
4. The Onager
5. Genetic Evil Indoctrination
6. Transhumanist
7. Beacon for Journeys through Void (Illuminated pt.2)
8. IIAIV – All in Vain

CATABOLIC are:
Il Mostro – vocals
Lenn Root – guitar
Alathfar – bass
Toivonen – drums

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Rock in Dio Vol. 12

ROCK IN DIO Vol.12 στο KYTTARO 18 Μάϊου 2024

ROCK IN DIO Vol.12 Annual Charity Concert 18 Μάϊου 2024 KYTTARO Live Club Το δωδέκατο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *