Nasum – Θα κυκλοφορήσουν DVD το Δεκεμβρίου του 2020

Nasum

Σήμερα, στις 6 Οκτωβρίου, σηματοδοτούνται οκτώ χρόνια από την ημέρα που τα μέλη της θρυλικής grindcore  μπάντας Nasum, από τη Σουηδία, έβαλαν το συγκρότημα σε τελική παύση, με ένα φορτισμένο live,  στο χώρο του Debaser Medis της Στοκχόλμης. Για να σηματοδοτήσει την ευκαιρία, ο σκηνοθέτης Michael Panduro, οι Nasum και η Selfmadegod Records ανακοινώνουν για το  Δεκέμβριο του 2020, την έκδοση του live/documentary Nasum: Blasting Shit To Bits – The Final Show που καλύπτει το τελευταίο live της μπάντας το 2012

Το DVD, το οποίο έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 18 Δεκεμβρίου 2020 από την Selfmadegod Records, περιλαμβάνει την ταινία μεγάλου μήκους, καθώς και 40 λεπτά υλικού μπόνους, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων και βίντεο από το παρασκήνιο.

Η παγκόσμια περιοδεία  οδήγησε τους Nasum σε περισσότερες από 60 πόλεις σχεδόν σε κάθε ήπειρο κατά τη διάρκεια τεσσάρων μηνών. Το live/documentary του Michael Panduro τεκμηριώνει την τελική παράσταση με την έντονη, παθιασμένη ολότητά της, συνυφασμένη με συνεντεύξεις, πλάνα από τα παρασκήνια και τον αδιάκοπο απολογισμό των μελών της μπάντας για την άνοδο και τον «θάνατο» του συγκροτήματος.

NASUM ΤΟ 2012:

Anders Jakobson – drums
Jesper Liveröd – bass and low vocals
Jon Lindqvist tars and low vocals
Urban Skytt – guitars
Keijo Niinimaa – vocals

Nasum Blasting Shit To Bits - The Final Show

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Black Label Society

BLACK LABEL SOCIETY – Ανακοίνωσαν επιστροφή στο στούντιο

Οι Αμερικανοί southern/groove metallers BLACK LABEL SOCIETY μόλις επιβεβαίωσαν ότι έχουν επιστρέψει στο στούντιο και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *