Ο Frontman των Fear Factory παίρνει θέση για τις προεδρικές εκλογές της Αμερικής

088-88

Ο τραγουδιστής των Fear Factory παίρνει θέση για τις προεδρικές εκλογές της Αμερικής

Ο Burton C. Bell, τραγουδιστής των Fear Factory, με δηλώσεις του τίθεται κατά του ρεπουμπλικάνου Donald Trump λέγοντας πως ο αμερικανικός λαός πρέπει να κάνει το σωστό και να μην τον αφήσει να κερδίσει στις εκλογές τις 8ης Νοεμβρίου.


Με δηλώσεις του στο περιοδικό Metal Hammer o Bell είπε : « Η αμερικάνικη πολιτική είναι μία αξιολύπητη. Είναι ανησυχητικό πλέον με τόσο ηλίθιους πολίτες»
Ο Bell συνεχίζει τις δηλώσεις του παρομοιάζοντας των Trump με τον P. T. Barnum (πολιτικό, showman και επιχειρηματία) λέγοντας πως: « Ο Trump όπως και ο Barnum προβάλει αισχρότητες: ρατσισμό, ξενοφοβία και μισαλλοδοξία και ο αμερικάνικος λαός τον ακολουθεί. Για τον ίδιο λόγο στην Μεγάλη Βρετανία υπερψήφισαν το Brexit, γι αυτό όσο μπορούμε πρέπει να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο από το να συμβεί στην Αμερική.»
Συνεχίζει λέγοντας : « Καταλαβαίνω πως οι πολίτες θέλουν να ψηφίσουν με γνώμονα τη συνείδηση τους, αλλά αυτό που ξεχνάνε είναι ότι στις εκλογές διακυβεύονται πιο σοβαρά ζητήματα από το ποιος θα πάρει την προεδρία. Θέσεις όπως αυτές των ανώτατων δικαστών, της Γερουσίας και της Βουλής, οι οποίοι θα καθορίσουν τι θα συμβεί στις ζωές μας και αυτό θα έχει άμεση σχέση με την εκλογή του προέδρου. Εάν λοιπόν θέλετε να ψηφίσετε με τη συνείδηση σας και να ψηφίσετε έναν ανεξάρτητο υποψήφιο ο οποίος δεν πρόκειται να εκλεχτεί, το καταλαβαίνω απλά προσπαθήστε να σκεφτείτε και να κάνετε το σωστό ώστε ο Trump να μην κερδίσει τις προεδρικές εκλογές.»
Όσο για την Hilary Clinton λέει : « Σε καμία περίπτωση δεν είναι καμία αγία αλλά ποιος πολιτικός είναι; »
Τέλος ο Burton αναφέρει : « Το να είσαι Αμερικάνος δεν είναι αξιοζήλευτο την περίοδο αυτή. Η Αμερική παρόλα αυτά είναι μία όμορφη χώρα, με καλούς ανθρώπους , υπάρχει όμως πολύ ηλιθιότητα και άγνοια στον κόσμο η οποία δυστυχώς υπερέχει.»
Όσο για τους Fear Factory, το συγκρότημα μόλις ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Αμερική, στην οποία εκτός από το τελευταίο άλμπουμ τους το Genexus ( εκδόθηκε 7 Αυγούστου 2015) , η μπάντα λέει και κομμάτια από το δεύτερο άλμπουμ της το Demanufacture.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Blasteroid

BLASTEROID – Έτοιμοι για το ντεμπούτο άλμπουμ τους

Οι Αθηναίοι progressive death/thrash metallers BLASTEROID βρίσκονται στη διαδικασία αναμονής για την κυκλοφορία του ντεμπούτου …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *