Ο Dave Mustaine λέει για τον David Ellefson

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης με την Sara Kelly-Husain της MagentaMusik 360, στο Wacken Open Air festival στο Wacken, Germany, το κύριο μέλος των MEGADETΗ Dave Mustaine ρωτήθηκε πώς κατάφερε να κρατήσει το γάμο του για πάνω απο δυόμιση δεκαετίες. Αστειευόμενος είπε (δείτε το βίντεο παρακάτω), «Νομίζω ότι οι φίλοι της γυναίκας μου νομίζουν ότι είναι απελπισμένη,» πριν να προσθέσει: «Πρέπει να δουλέψεις για αυτό. Οτιδήποτε αξίζει να το έχει κανείς αξίζει να το διατηρεί και θέλει δουλειά. Βοηθά το ότι είμαστε φίλοι πρώτα και κυρίως. Δεν ήταν μόνο σωματική έλξη.»

Αργότερα στη συζήτηση, Ο Mustaine αποκάλυψε ότι «θα ήμουν χωρισμένος τώρα αν δεν ήταν για τον μπασίστα των MEGADETH David Ellefson, ο οποίος με προκάλεσε λέγοντάς μου, «Είσαι ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσες να είσαι?» επειδή ήμουν σε διάσταση με τη γυναίκα μου. Κι εγώ απάντησα: «Ξέρεις κάτι; ‘Οχι, δεν ήμουν ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να είμαι. Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος.» Και επέστρεψα, και για αυτό είχαμε αυτήν την Αναγέννηση με την γυναίκα μου και ξαναερωτευτήκαμε. Και είναι μέχρι τώρα υπέροχα.»

Και συνέχισε: “Νομίζω ότι αυτή είναι μία μεγάλη πρόκληση για πολλούς άνδρες εκεί έξω που είναι παντρεμένοι: Είσαι ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσες πιθανά να είσαι? Ποιος νοιάζεται αν αυτή είναι η καλύτερη γυναίκα που υπάρχει? Αν είσαι ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσες να είσαι, αν δεν δέσει το βαγόνι της πάνω στα άλογά σου, τότε ξέρεις τι; Πρόκειται τελικά να φύγεις.»

O Mustaine παντρεύτηκε την Pamela Anne Casselberry το 1991. Έχουν έναν γιο, τον Justis, γεννημένο το 1992 και μία κόρη, την Electra, γεννημένη το 1998. Η οικογένεια έχει ζήσει στην Αριζόνα και τώρα διαμένει μόλις έξω απο το Nashville, Tennessee.

Ο Mustaine λέγεται ότι ζήτησε διαζύγιο δύο φορές μέσα σε μία δεκαετία- τον Μάιο του 2016 και πάλι ξανά τον Φεβρουάριο του 2008- για να αλλάξει από ότι φαίνεται γνώμη και να αποσύρει τα αιτήματά του.

Τον Μάρτιο του 2007, σε μία συνέντευξη στο «The Radio 1 Rock Show με τον Daniel P. Carter» στο ράδιο του BBC, ο Mustaine μίλησε για το πώς η οικογενειακή του ζωή έχει επηρεαστεί απο τις εκτενείς περιοδείες των MEGADETH. “Πρέπει να υπάρχει ελεύθερος χρόνος μεταξύ του κάθε ποδιού της περιοδείας για να συντηρήσω την οικογένεια μου, γιατί μόλις αποφάσισα ότι κατευθύνομαι για διαζύγιο, κι αυτό ήταν πραγματικά ένα τρομερό πράγμα,» έιπε.

«Με τα χρόνια, ποτέ δεν έχει δουλέψει πραγματικά καλά γιατί η μουσική πάντα ήταν πρώτη. Δεν είναι πια…επειδή η οικογένεια μου έρχεται πρώτη. Λοιπόν, η οικογένειά μου στην πραγματικότητα είναι δεύτερη, προσέθεσε. «Η πίστη μου είναι πρώτη, και η οικογένεια μου είναι δεύτερη, και η μουσική έρχεται Τρίτη. Λοιπόν επειδή όλα τα υπόλοιπα πηγαίνουν τόσο καλά, όταν μπαίνω στον κόσμο της κιθάρας και φορώ τα μικρά μου ακουστικά και διαλέγω την κιθάρα μου, είναι σαν να λέω «Εντάξει, τώρα είναι η ώρα να απελευθερώσω το θηρίο και πραγματικά απλά να το αφήσω να προχωρήσει.»

Η περιοδεία των MEGADETH με τους SCORPIONS ξεκίνησε στις 14 Σεπτέμβρη στο Reading της Pennsylvania, και θα συνεχιστεί στις 15 Οκτωβρίου στην Tampa, Florida.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Saxon

SAXON – Νέο official video στη δημοσιότητα

Οι Άγγλοι βετεράνοι heavy metallers SAXON κυκλοφόρησαν τον περασμένο Ιανουάριο το 24ο full length άλμπουμ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *