Ο Ανδρέας Λογιώτατος των Ascending Olympus στο Metalourgio Πέμπτη 4 Μαΐου φιλοξενούμενος στην εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙγνώση

ascending olympus Andreas photo

Πέμπτη 4 Μαΐου η εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙ-γνώση (20:00-22:00) στο  Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine φιλοξενεί τον frontman των ASCENDING OLYMPUS Ανδρέα Λογιώτατος . Σκοπός να αναλύσουμε το δικό τους death/thrash ηχόχρωμα αλλά και να κατανοήσουμε την θεματική ατμόσφαιρα που περιβάλλει την  ύπαρξη μιας τετράδας, ενεργής από το 2019, που πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο της, πολλά υποσχόμενο ως ντεμπούτο, album “Frontlines”. Τον Ανδρέα συμπληρώνουν  στους ASCENDING OLYMPUS πολυπειροι μουσικοί που έχουν ήδη περάσει τις μεταλλικές εξετάσεις έχοντας ενεργή παρουσία, νυν και πρώην, σε σχήματα όπως οι Verdict Denied, Jaded Star, Memorain, Sorrowful Winds κ.α.…. Είναι όμως το μοναδικό στοιχείο που κάνει το σχήμα να ακούγεται με τόση δεμένη ακουστική μεγαλοπρέπεια και κυρίως με άκρατη στιβαρότητα και δυναμική στην ερμηνεία του?…Η συγκεκριμένη απάντηση, μαζί με άλλες φυσικά, την Πέμπτη.

Κοντά μας πάντα η Sirens rec., προσφέροντας για κλήρωση τα CD: Velvet Revolver – Contraband, Death Stars – Decade Of Debauchery, Sentenced – Crimson (Τα διεκδικείτε είτε μέσω του Chat κατά τη διάρκεια της εκπομπής είτε στέλνοντας ονοματεπώνυμο και περιοχή στο email, metalantignosi@gmail.com μέχρι και την Πέμπτη στις 21.45)… Υγεία, Δημιουργικότητα, Αισιοδοξία! HEAVY METAL RULES!

Υ.Γ. Ακολουθώντας το Metalourgio στο κανάλι του στο YouTube μπορείτε να ακούσετε τις ήδη υπάρχουσες εκπομπές.

Sirens rec 87543

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

As I Lay Dying

AS I LAY DYING – Το πρώτο δείγμα της επιστροφής τους

Οι Αμερικανοί metalcorers AS I LAY DYING είχαν αποκαλύψει πρόσφατα ότι προετοιμάζουν τη δισκογραφική επιστροφή …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *