Οι ASHES OF ARES Με Πρώην Μέλη Των ICED EARTH Παρουσιάζουν Το Video ‘The Alien’

Οι ASHES OF ARES, η μπάντα που περιέχει δύο πρώην μέλη των ICED EARTH, τον Matt Barlow και τον Freddie Vidales, κυκλοφόρησαν ένα video για το τραγούδι “The Alien”. Το clip σκηνοθέτησε ο David Brodsky για το MyGoodEye. Το τραγούδι είναι από το δεύτερο album της μπάντας, “Well Of Souls”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records.

Ο Barlow σχολίασε για το τραγούδι: “Το ‘The Alien’ είναι μια αναφορά στον αυθεντικό υπερήρωα της Γης. Είναι η ιστορία του ήρωα μας με την οικογένειά του και για έναν κόσμο που μάλλον δεν θα καταλάβει ποτέ πλήρως, η δύναμή του όμως αντλείται από την αγάπη του για την ανθρωπότητα.”

To “Well Of Souls” ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια του Ιουνίου και Ιουλίου του 2018 και η παραγωγή του έγινε τον Αύγουστο στο The Terrarium της Minneapolis στη Minnesota. Η μουσική και οι στίχοι γράφτηκαν από τους ASHES OF ARES εκτός από το τραγούδι “You Know My Name”, το οποίο γράφτηκε από τον Chris Cornell και τον David Arnold.

To “Well Of Souls”ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε από τον Rob Oesterlin και η επεξεργασία έγινε από τον Jacques Wait. Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τους ASHES OF ARES και τον Rob Oesterlin και περιέχει artwork από τον Kamil Pietruczynik. Οι guest εμφανίσεις που συμπεριλαμβάνονται στο album είναι ο Van Williams (GHOST SHIP OCTAVIUS, πρώην μέλος των NEVERMORE) στα drums και ο Jonah Weingarten (WE ARE SENTINELS, PYRAMAZE, TERAMAZE) στα πλήκτρα και την σύνθεση του intro.

Η λίστα των τραγουδιών του “Well Of Souls”:
01. Consuming The Mana
02. The Alien
03. Unworthy
04. Soul Searcher
05. Sun Dragon
06. Transcending
07. Let All Despair
08. In The Darkness
09. Spirit Of Man
10. Time Traveler
11. The God Of War
12. You Know My Name (bonus track)

Πίσω στον Φεβρουάριο του 2017, οι ASHES OF ARES πήραν διαφορετικούς δρόμους με τον Williams. Ο αντικαταστάτης του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Το ομότιτλο ντεμπούτο album των ASHES OF ARES δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 μέσω της Nuclear Blast Records. Ένα μέρος του CD ηχογραφήθηκε στο Morrisound Recording στην Tampa της Florida με τον θρυλικό παραγωγό Jim Morris (ICED EARTH, OBITUARY, JON OLIVA’S PAIN, JAG PANZER).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *