Οι Chris Kirk,Κώστας Κωσκινάς,Thanos και panos Therthonax στο Metalourgio Πέμπτη 23 Μαρτίου φιλοξενούμενοι στην εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙγνώση

flames piranha thanos kawir.

Πέμπτη 23 Μαρτίου η εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙ-γνώση (20.00-22.00) στο Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine, φιλοξενεί στο πρώτο μέρος, αρχικά τον κιθαρίστα των FLAMES Chris Kirk, λίγο μετά τον μπασίστα των PIRANHA Κώστα Κωσκινά. Και τους δύο μουσικούς με πρόθεση να σκιαγραφήσει την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στο Club Ελλήσποντος της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 25 Μαρτίου όπου θα εμφανιστούν, επίσης επί σκηνής, οι Spider Kickers…To δίχως άλλο όσοι βρεθούν στο club προβλέπεται να «πληγούν» από μια Thrash-Death/Thrash καταιγίδα!…. Αμέσως μετά ακολουθεί ο κιθαρίστας – συνθέτης Θάνος Μπερτσάτος όπου μαζί θα επιχειρήσουμε να αποτυπώσουμε σε λόγο και ήχο τις μουσικολογικές ανησυχίες του. Ο Thanos εδώ και μερικά χρόνια επιχειρεί, εκτός των άλλων, κατά μόνας σε μια πιο προσωπική προσέγγιση γύρω από τον σκληρό ήχο…Με 11 albums έως τώρα, μεταξύ αυτών με Powerdrops, Lightfold, Powercrue, σέρνει στην επιφάνεια της σύνθεσης την ελπίδα, την δύναμη, τη μελωδία, έχοντας στο παίξιμό του αυτήν την αξιοζήλευτα λεπτή, ιδιόμορφη ταπεινότητα…την αξία δηλαδή του καλλιτέχνη!

Στο δεύτερο μέρος η εκπομπή περνά στην μεταλλική διάσταση των KAWIR μέσω του κιθαρίστα και ιδρυτικού μέλους Παναγιώτη Ματεμτζή (Therthonax)…Η συζήτησή μας θα υποταχθεί πρόθυμα στο ηχητικοθεματικό πάνθεον ενός πρωτοποριακού, ενεργού από το 1993, για το Pagan-Folk metal ιδίωμα συγκροτήματος. Οι επερχόμενες εμφανίσεις τους σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα (1 & 2 Απριλίου σε Μύλο και Κύτταρο αντίστοιχα), μαζί με τους Σκωτσέζους Saor εκτός από την επετειακή τους χροιά, για τα 30 χρόνια παρουσίας των KAWIR, κρύβουν, ως αναφορά, και την αφορμή της παρουσίας του Πάνου στο Metalourgio.

Μαζί μας η Sirens rec., προσφέροντας για κλήρωση τα CD: Zeraphine – Traumaworld, Y.G.Malmsteen – Trilogy, Litany – Aphesis: The Sapience of Dying, Alkateya – Lycantrophy, Bloodshed Assault – Boundary of Cruelty, Equinox – Return To Mystery. Τα διεκδικείται είτε μέσω του chat, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, είτε μέσω του email : metalantignosi@gmail.com από σήμερα έως και την Πέμπτη στις 21.45.

Υγεία, Δύναμη, Αισιοδοξία…HEAVY METAL RULES!

Sirens rec543789

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ixion 2020

IXION – Όλες οι πληροφορίες για το επερχόμενο άλμπουμ τους

Οι Γάλλοι atmospheric doom metalers IXION ανακοίνωσαν την  νέα κυκλοφορία τους με τίτλο Extinction, που …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *