Ο Dave Mustaine Απέκτησε τη δική του σειρά από κιθάρες Kramer

Dave Mustaine

Ο frontman των MEGADETH, Dave Mustaine, απέκτησε τη δική του σειρά από κιθάρες, σε συνεργασία με την Kramer. Στις συλλογές της Kramer υπάρχει πλέον και η Dave Mustaine Collection, η οποία αποτελείται από τρία διαφορετικά σχέδια: ένα σε μαύρο χρώμα, ένα σε μεταλλικό ασημί και ένα περιορισμένης έκδοσης “Rust In Peace” σε χρώμα Alien Tech Green.

Καθεμία από τις κιθάρες είναι η κλασική πλέον Flying V, που έχει συνδεθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη με τον Dave Mustaine. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει ήδη ξεκινήσει να τις χρησιμοποιεί στις Kramer σε  live εμφανίσεις του, αρχής γενομένης από το Crush The World Tour. Οι ενδιαφερόμενοι, από την άλλη, μπορούν να τις βρουν σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Kramer και στο www.kramerguitars.com.

Ο Mustaine, δήλωσε: “Στο πρόσφατο Crush Tour, κάθε φορά που ανέβαινα στη σκηνή για το πρώτο κομμάτι, το Hangar 18, η αδρεναλίνη μου ήταν στα ύψη. Δεν ήμουν αγχωμένος, ήμουν πορωμένος! Κάθε βράδυ, μου δίνει την κιθάρα μου ο τεχνικός μου και βγαίνω στη σκηνή να κάνω τη δουλειά μου. Φανταστείτε την έκπληξή μου, όταν λίγα κομμάτια μετά την έναρξη του live, διαπίστωσα ότι δε μου είχε δώσει την κλασική μου Gibson Flying V, αλλά τη νέα Kramer Flying V. Το παίξιμο αυτής της κιθάρας είναι εξαιρετικό και αν δεν την παρατηρούσα προσεκτικά δε θα καταλάβαινα ποτέ τη διαφορά. Είναι μια εξαιρετική κιθάρα από μια εξαιρετική εταιρεία. Είναι ένα σοβαρό όπλο του metal”.

Kramer

Kramer

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

As I Lay Dying

AS I LAY DYING – Το πρώτο δείγμα της επιστροφής τους

Οι Αμερικανοί metalcorers AS I LAY DYING είχαν αποκαλύψει πρόσφατα ότι προετοιμάζουν τη δισκογραφική επιστροφή …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *