Νεκρός ο Drummer Των Deceased, Dave Castillo

Με μεγάλη λύπη ανακοινώνεται ότι o drummer των Deceased και October 31, Dave Castillo, πέθανε. Ο Frontman και τραγουδιστής των Deceased, King Fowley, επιβεβαίωσε την είδηση μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook. Ο Castillo υπήρξε drummer των Deceased από το 2003 μέχρι το 2008 και έπειτα από το 2012 μέχρι και σήμερα. Η τελευταία του δουλειά θα ακουστεί από το καινούριο album που θα κυκλοφορήσει η μπάντα την Παρασκευή, ‘Ghostly White’.

O King Fowley έγραψε: “Ο Dave ερχόταν πάντα προετοιμασμένος για τις ηχογραφήσεις και τις συναυλίες και εάν δεν του έδινες αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί, θα σε ενημέρωνε σίγουρα. Ήθελε να σε εντυπωσιάσει. Ήθελε η δουλειά να είναι σωστή και όχι μισοτελειωμένη, κάτι που είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγάλει τη μουσική που θέλω η μπάντα μου. Έτσι αντιμετώπιζε τα πάντα στην ζωή. Και το ότι έγραφα εγώ τα μέρη των drums δεν τον ενόχλησε ποτέ. Θα έλεγε απλά: ‘ Γράψε το εσύ και κράτα ζωντανό το άγριο στυλ των Deceased και μετά θα το μάθαινε με ευχαρίστηση χωρίς να τον νοιάζει πόσο αλλόκοτο μπορεί να ήταν αυτό που του είχε ζητηθεί να παίξει. Θα θυμόμαστε πάντα τον Dave Castillo ως έναν μεγάλο drummer, έναν σπουδαίο άνθρωπο και αγαπημένο φίλο. Ο Dave με βοήθησε με τόσο πολλούς τρόπους να συνεχίσω να οδηγώ μπροστά την μπάντα με το ταλέντο του και για αυτό και μόνο θα του είμαι αιώνια ευγνώμων. Αλλά ήταν πολύ περισσότερα. Ήταν πάντα εκεί για την οικογένειά μου στις δύσκολες στιγμές (ο άνθρωπος αυτός έβαψε όλο το σπίτι της μητέρας μου, και τους τέσσερις ορόφους, αφού έριξε τους τοίχους και τους ξαναέχτισε και μετά άλλαξε τους νεροχύτες και ό,τι άλλη ζημιά υπήρχε. Και όλα αυτά μέσα σε μία εβδομάδα, όταν χάσαμε το σπίτι μας το 2000 και μας ανάγκασαν να φύγουμε με δύο εβδομάδες προθεσμία. Η μητέρα μου θέλησε να του δώσει χρήματα αλλά εκείνος δεν τα δέχτηκε. Ευχαρίστησε την μητέρα μου που μας έδινε το σπίτι τόσα χρόνια για να κάνουμε μεγάλα πάρτυ. Είπε ότι αυτός ήταν ο τρόπος του για να πει ευχαριστώ), όταν βρισκόμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και έκατσε όλη την ημέρα μαζί μου κάνοντας αστεία για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα σε προστάτευε.”

O μπασίστας των October 31, Jim Hunter, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: “Αναπαύσου εν ειρήνη, Dave! Τι υπέροχος άνθρωπος και φίλος!”

Η συναυλία των Deceased την 1η Δεκεμβρίου στο Saint Vitus ακυρώθηκε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *