Ο Γιάννης Παπανικολάου των DIVINER στο Metalourgio Τρίτη 31 Οκτωβρίου φιλοξενούμενος στην τηλεοπτική εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙγνώση στο High tv

Diviner

Το Heavy Metal, ακάματος μελετητής- εκφραστής του κόσμου, της ιστορίας, των πολιτισμών, της ανθρώπινης συμπεριφοράς και των συναισθημάτων αυτής, της κρίσης, της κριτικής, της άποψης για τα πεπραγμένα και τα μελλούμενα… Λυρικός, αφηγηματικός περιηγητής της φαντασίας, του ψυχισμού, της νόησης, της όποιας κοσμοθεωρίας… Το Heavy Metal που αλλάζει αμφιέσεις και ηχητικοθεματικούς ρόλους ως μια μουσική περιπέτεια πάθους, μύησης μα ταυτόχρονα ξενάγησης στην ζωή και την τέχνη βρίσκει, με την αρωγή του Metalourgio Metal Web Radio, τη δική του γωνιά στο HIGH TV. Κάθε Τρίτη 01.00-02.00 μετά τα μεσάνυχτα, η εκπομπή «METAL-ική ΑΝΤΙγνώση» καταφεύγει σε μαρτυρίες-συνεντεύξεις με τους δημιουργούς του, στις πτυχές του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα του και στην σημασία αυτού στον χρωματισμό του πίνακα της κοινωνίας, σε νέα και παλαιότερα videoclip, σε κυκλοφορίες που στιγματίζουν τα ιδιώματά του. Ανακαλεί μνήμες, ανασυνθέτει, μελετά την διαχρονική του πορεία με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο παρόν και μέλλον του στοχεύοντας άμεσα στην ενημέρωση, στη διασκέδαση καθώς και στον όποιο στοχασμό των ακολούθων του… και όχι μόνο! HEAVY METAL RULES!

Στο πρώτο μας τηλεοπτικό ραντεβού, Τρίτη 31 Οκτώβρη, μετά τα μεσάνυχτα (01.00-02.00), μαζί μας ο τραγουδιστής των DIVINER, Γιάννης Παπανικολάου, σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, σχετικά με το νέο τους album “Avaton” και όχι μόνο….

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

As I Lay Dying

AS I LAY DYING – Το πρώτο δείγμα της επιστροφής τους

Οι Αμερικανοί metalcorers AS I LAY DYING είχαν αποκαλύψει πρόσφατα ότι προετοιμάζουν τη δισκογραφική επιστροφή …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *