HOSTAGE OF FATE – Παρουσιάζουν το νέο τους αλμπουμ

Hostage Of Fate

Οι Έλληνες  grindcore/thrash metallers HOSTAGE OF FATE με έδρα τη Ρόδο δημοσίευσαν το single/video “Baleen” που επιμελήθηκε το “Tres Romantique” project και θα περιλαμβάνεται στο νέο album “Blessed Light Blue”, το οποίο είναι σήμερα διαθέσιμο μέσω Bandcamp. Το album “Blessed Light Blue” περιέχει 12 κομμάτια, η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Θάνο Μπίκο drummer των HoF στο Illusions Studio Γκάζι Αθήνα. Η φωτογραφία εξωφύλλου και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι της Βιβής Τριανταφύλλου.

Tracklist “Blessed Light Blue”:

1. Blessed Light Blue
2. Black Blood
3. The Constant
4. Burn It
5. No Guilt, No Revolt
6. Through Us
7. Flawfull Words
8. Xasteria
9. Meteor
10. Baleen
11. Never Again
12. There Will Never Be A Final Round

Λίγα λόγια για την μπάντα

Οι HOSTAGE OF FATE είναι το μουσικό όχημα που δημιουργήθηκε από τον Αχιλλέα Καραγεωργίου και τον Γιώργο Αδαμίδη το 2008 στο νησί της Ρόδου.

Το debut album “At First Man Tried to Create God…and He Succeeded” (2013) δέχτηκε πολύ θετικές κριτικές και επαίνους για τις old school δονήσεις που εξέπεμπε μέσα σε ένα κλίμα άλλων εποχών, όταν τα μουσικά ρεύματα δεν έμπαιναν σε στενά “ταμπελίστικα” πλαίσια και όλα ήταν απλά “metal”. Ένας στόχος που υπήρξε από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του σχήματος..

Το death / thrash ύφος άλλαξε το 2016 όταν υπεισήλθαν διάσπαρτες grindcore και hardcore επιρροές μέσω μικρότερων σε διάρκεια κομματιών, με περισσότερα blast beats στους ρυθμούς και επιθετικότητα χωρίς να χάνεται η μελωδία και οι αρμονίες. Δυο albums κυκλοφόρησαν αυτή τη χρονιά, τα ” II – HOSTAGE OF FATE” και “ΙΙΙ – To Bring you Back” ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και το EP “It Takes Life”. Ανορθόδοξος για τα συνήθη δεδομένα ήχος στις κιθάρες, ωμή μίξη στα drums και γενικώς ένας πλήρως επιθετικός χαρακτήρας πλέον – κάθε κομμάτι, γραμμένο με γνήσια αγάπη και πάθος για τη μουσική.

Το 2022 βρίσκει τους HOSTAGE OF FATE πιο ώριμους από ποτέ. Τα δεινά της πανδημίας του covid-19 με τη ζοφερή αίσθηση της αποξένωσης που κάλυψε το κόσμο τα τελευταία δυο χρόνια, ήταν ο γεωμετρικός τόπος του μουσικού επαναπροσδιορισμού της μπάντας και των κομματιών του puzzle που θα συνέθεταν το νέο album. Οι HOSTAGE OF FATE, με την καθοριστική συνεισφορά πλέον του drummer / παραγωγού Θάνου Μπίκου, δημιούργησαν ένα σύνολο που τους κάνει υπερήφανους γι’ αυτό.

Το νέο LP “Blessed Light Blue” παραμένει πιστό στο style που καθιέρωσαν το 2016, αυτή την αυθεντική μίξη metal και grindcore και το βασικό δόγμα αποστασιοποίησης από ταμπέλες και χαρακτηρισμούς που περιχαρακώνουν τη μουσική.

12 κομμάτια που ενσωματώνουν τις επιρροές των μελών κάτω από το προσωπικό πρίσμα της μπάντας, με σταθερή την “στα μούτρα” αντιμετώπιση της μουσικής μέσα από γρηγορότερες και πιο heavy νόρμες της μουσικής που πάντα αγαπούσαν. Του “απεριόριστου” rock!

 

Δισκογραφία

2013 – “At First Man Tried to Create God…and He Succeeded” LP

2016 – “II – Hostage of Fate” LP

2016 – “III – To Bring you Back” LP

2016 – “It Takes Life” EP

2022 – “Blessed Light Blue” LP

 

HOSTAGE OF FATE:

Αχιλλέας Καραγεωργίου: φωνητικά, κιθάρες, μπάσο

Γιώργος Αδαμίδης: κιθάρες

Θάνος Μπίκος: drums

 

Hostage Of Fate - Blessed Light Blue

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Testament

TESTAMENT – Επανακυκλοφορούν δίσκους ορόσημα

Οι Αμερικανοί thrashers TESTAMENT προανήγγειλαν την κυκλοφορία δύο άλμπουμ στους επόμενους μήνες, αλλά δε θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *