Οι ILLUSORY γιορτάζουν τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του The Ivory Tower στο Level Live Studio 13 Ιανουαρίου 2024

ILLUSORY - The Ivory Tower 10 Years Anniversary LiVE

ILLUSORY –The Ivory Tower

10 Years Anniversary LiVE

Special Guests: Disillusive Play

Το ντεμπούτο άλμπουμ των ILLUSORY κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013 και αποτελεί αγαπημένη ασχολία των Ivories το να αποδίδεται ζωντανά ολόκληρο. Είναι ένας concept δίσκος, είναι μία ιστορία που πολύς κόσμος θεώρησε και θεωρεί ακόμα ότι είναι ξεχωριστή και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσει η μπάντα αυτή τη δεκαετία ύπαρξης του “The Ivory Tower”, από το να παίξει το άλμπουμ στην ολότητά του… και όχι μόνο. Και τη γιορτάζει στο Μοσχάτο, την πόλη που γεννήθηκε.

Παράλληλα με τις ηχογραφήσεις του επόμενου άλμπουμ, οι ILLUSORY βρέθηκαν για ακόμα μία φορά στο δικό τους στούντιο, το iCave, για να προετοιμαστούν για αυτή την τόσο ιδιαίτερη εμφάνιση. Δεν θα παιχτούν μόνο τα τραγούδια του πρώτου τους δίσκου. Έχουν κι άλλα κατά νου, θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις.

Επίσης, σε συνεργασία με τo Metal Throne Record Store, το άλμπουμ επιτέλους επανακυκλοφορεί, με όλο το original artwork και δύο bonus κομμάτια.

Μαζί με τους ILLUSORY θα εμφανιστούν οι Disillusive Play. Τον περασμένο Ιούνιο η εξαιρετική Αθηναϊκή μπάντα κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, “Songs For The Non-Existent” με τη Wormholedeath Records και έχει εμφανιστεί ζωντανά σε διάφορες σκηνές στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Balkan Metal Meeting στη Σόφια, Metal Solidarity II και ο κατάλογος είναι πραγματικά μακρύς).

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024

Level Live Studio

Σολωμού 69, Μοσχάτο, τηλ. 210-4826969

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Είσοδος: 8 Ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Imperia

IMPERIA – Πληροφορίες για το επόμενο άλμπουμ τους

Οι Ολλανδοί symphonic metallers IMPERIA προχώρησαν σε μια νέα ενημέρωση πριν μερικές ημέρες και αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *