Οι IMMOLATION Έχουν ‘Τρία Έτοιμα Κομμάτια’ Για Το Επόμενο Studio Album Τους

Ο μπασίστας/τραγουδιστής Ross Dolan των βετεράνων death metallers από τη Νέα Υόρκη, IMMOLATION, επιβεβαίωσε ότι η μπάντα έχει ξεκινήσει να δουλεύει το καινούριο studio album της, μετά την κυκλοφορία του “Atonement” το 2017. Το δέκατο studio album της μπάντας, “Atonement” ήταν το πρώτο με τον πρώην κιθαρίστα των INCANTATION, Alex Bouks.

Μιλώντας στο “Fantasm” κατά την διάρκεια του πρόσφατης περιοδείας, “Decibel Magazine Tour”, με τους CANNIBAL CORPSE και MORBID ANGEL, ο Dolan δήλωσε: “ Έχουμε τρία έτοιμα τραγούδια, που έχουν ολοκληρωθεί και χρειαζόμαστε επτά ακόμα. Έτσι, πρόκειται να επικεντρωθούμε απόλυτα σε αυτό μετά το τέλος της περιοδείας… Ελπίζουμε να καταφέρουμε να κυκλοφορήσουμε το album μέχρι το τέλος του χρόνου.”

Όσον αφορά στην μουσική κατεύθυνση του καινούριου υλικού των IMMOLATION, ο Ross δήλωσε: “Αυτό που έχουμε μέχρι στιγμής είναι σκοτεινό. Είναι περισσότερο “μοχθηρό” θα έλεγα. Έχει κάτι τρομακτικό που όμως είναι πολύ καλό.”

Σύμφωνα με τον Dolan, οι IMMOLATION θα έχουν μία πολύ γεμάτη χρονιά, με αρκετές συναυλίες προγραμματισμένες παγκοσμίως. “Έχουμε αρκετές περιοδείες και festivals από εδώ και στο εξής,” δήλωσε. “ Έχουμε πολλές υποχρεώσεις στην Ευρώπη μέσα στην χρονιά, πολλά festivals. Τον Ιούλιο θα κινηθούμε προς την Νότια Αφρική, έπειτα (στο τέλος του χρόνου) θα πάμε στην Ασία, στην Αυστραλία και την Ιαπωνία. Αυτά τα μέρη – η Αυστραλία και η Ιαπωνία- είναι καινούρια για εμάς, οπότε, ναι, έχουμε πολλά cool πράγματα προγραμματισμένα για το υπόλοιπο του χρόνου.”

Νωρίτερα αυτή την χρονιά, ο κιθαρίστας των IMMOLATION, Robert Vigna δήλωσε στο Heavy New York ότι η μπάντα δεν έχει αναγκαστικά μία συγκεκριμένη φόρμουλα στο μυαλό της όταν πρόκειται για καινούρια μουσική. “Έχει να κάνει μπάντα με το ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο,” δήλωσε ο Robert. “Δεν είναι ότι έχουμε μία συγκεκριμένη φόρμουλα. Η μόνη φόρμουλα που υπάρχει είναι το πώς γράφω και πως επεξεργάζομαι μετά το υλικό στον υπολογιστή και το πώς δουλεύουμε μετά όλοι μαζί. Πάντα θες να δοκιμάσεις κάτι καινούριο και να γίνεις όσο πιο καινοτόμος γίνεται, αλλά πάντα θες να διατηρείς την αίσθηση του ποιος πραγματικά είσαι. Έχουμε τον δικό μας ήχο. Θέλουμε η μουσική μας να είναι heavy, σκοτεινή και ατμοσφαιρική ταυτόχρονα. Αυτό αναζητούμε. Ο στόχος μας είναι να φτιάχνουμε όσο καλύτερη μουσική μπορούμε στον χρόνο που έχουμε. Σπάνια αφήνουμε τραγούδια από το ένα album στο άλλο. Γράφουμε για τον δίσκο. Ξεκινάμε να γράφουμε ένα νέο δίσκο μόνο όταν είμαστε στην διάθεση να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο. Πάντα προσπαθούμε να εξελισσόμαστε, να δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα και να έχουμε κάτι φρέσκο στην μουσική μας. Αυτό είναι που μας κρατά να συνεχίζουμε και να γινόμαστε όλο και πιο δημιουργικοί.”

Το “Atonement” ηχογραφήθηκε στο Millbrook Sound Studios στο Millbrook της Νέας Υόρκης, με τον παραγωγό Paul Orofino και το μιξάρισμα και το mastering έγινε για άλλη μια φορά από τον Zack Ohren (ALL SHALL PERISH, DECREPIT BIRTH, SUFFOCATION).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wormrot – ανακοίνωση Ευρωπαϊκής περιοδείας το καλοκαίρι

Η Grindcore band Wormrot από την Σιγκαπούρη  επιβεβαιώνουν τουλάχιστον δύο μηνών διάρκειας καλοκαιρινής περιοδείας στην …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *