Δημιουργία αγάλματος που θα αναπαριστά τον θρυλικό LEMMY

Lemmy

Η αστυνομία και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης Stoke-on-Trent στο Staffordshire της Αγγλίας ενέκριναν τη δημιουργία ενός αγάλματος που θα αναπαριστά τον θρυλικό LEMMY των Motorhead. Το άγαλμα θα φιλοτεχνήσει ο γλύπτης Andy Edwards (που είναι γνωστός και για το άγαλμα των Beatles στο Liverpool) και θα τοποθετηθεί στην κεντρική αγορά της πόλης.

Θα πρόκειται για ένα μπρούτζινο άγαλμα ύψους 2,25 μέτρων, το οποίο θα απεικονίζει τον LEMMY με το μπάσο του και το μικρόφωνό του. Το συγκεκριμένο άγαλμα έχει προταθεί εδώ και καιρό και εγκρίθηκε πρόσφατα, μετά και τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας. Άλλωστε, οι αστυνομικοί είχαν κάποιες παρατηρήσεις για την ασφάλεια του αγάλματος – φοβούμενοι ότι άνθρωποι θα σκαρφαλώνουν πάνω του, ζήτησαν να αυξηθεί το ύψος της βάσης στα 3 μέτρα, αλλά και να εξασφαλιστεί ότι το μικρόφωνο και η βάση του δε θα μπορούν να ξεκολλήσουν σε ενδεχόμενο βανδαλισμό.

Για να ολοκληρωθεί το άγαλμα, τέλος, απαιτείται χρηματοδότηση 50.000 λιρών, μέσω της σχετικής καμπάνιας Go Fund Me. Αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 4.000 λίρες.

emmy statue approved in hometown

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Venger

VENGER – Δυναμικό ντεμπούτο από παλιούς γνωστούς

Οι διεθνείς heavy metallers VENGER, ένα project που αποτελείται από γνωστά μέλη κορυφαίων μπαντών, μόλις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *