Ο Frontman Των TRIVIUM Εγκαταλείπει Την Περιοδεία Για Να Είναι Με Την Έγκυο Γυναίκα Του

Ο frontman των TRIVIUM, Matt Heafy άφησε την περιοδεία της μπάντας στην Νότια Αμερική για να γυρίσει στο σπίτι του με την γυναίκα του, εφόσον περιμένουν την γέννηση των διδύμων παιδιών τους. Στην απουσία του, οι TRIVIUM θα παίξουν σε όλα τα προγραμματισμένα shows με την βοήθεια του πρώην μέλος των KILLSWITCH ENGAGE και νυν frontman των TORCH, Howard Jones, του κωμικού/μουσικού στο YouTube, Jared Dines και του frontman των AVATAR, Johannes Eckerstrӧm.

O Heafy ανέβασε ένα video όπου ανακοινώνει την απόφασή του να εγκαταλείψει την περιοδεία, στο οποίο δηλώνει: “Μόλις έμαθα ότι πρέπει να γυρίσω, χωρίς να το είχα προγραμματίσει, στο σπίτι μου στο Orlando. Όπως ξέρετε η γυναίκα μου και εγώ περιμένουμε δίδυμα και όπως γνωρίζετε για την εγκυμοσύνη, δεν υπάρχουν ακριβείς απαντήσεις για το πότε θα συμβούν κάποια πράγματα, ειδικά αν είναι δύο τα παιδιά. Έτσι πρέπει να γυρίσω. Πήρα μια έκτακτη πτήση για το σπίτι. Είμαι σπίτι τώρα. Απλά βρισκόμαστε υπό παρακολούθηση.”

Συνέχισε λέγοντας: “ Είναι πολύ περίεργο για εμένα να είμαι στην καλύτερη περιοδεία της καριέρας μου και να πρέπει να γυρίσω σπίτι. Το σχέδιο ήταν, προφανώς, να τελειώσω ολόκληρη την περιοδεία, αλλά ευτυχώς αυτή τη στιγμή, ο Howard Jones, o Jared Dines και ο Johannes δουλεύουν όλοι μαζί με τον Paolo [Gregoletto, μπάσο], τον Corey [Beaulieu, κιθάρα] και τον Alex [Bent, drums] για να ολοκληρωθεί η περιοδεία. Και ειλικρινά πιστεύω ότι όλοι σας θα έχετε ένα μοναδικό show και είμαι πολύ συγχυσμένος που θα το χάσω. Αλλά κατάφερα να μοιραστώ την σκηνή με τον Howard και τον Jared και μετά να μοιραστώ ένα soundcheck με τον Johannes και ξέρω ότι πρόκειται να είναι πραγματικά απίστευτο.»

Η περιοδεία των TRIVIUM συνεχίζεται με τελικό προορισμό το Berkeley της California, στις 3 Νοεμβρίου.

Οι συναυλίες που ακολουθούν:
Oct. 26 – Calgary, AB – The Palace Theater
Oct. 28 – Vancouver, BC – Commodore Ballroom
Oct. 29 – Seattle, WA – Showbox SODO
Oct. 30 – Portland, OR – Crystal Ballroom
Oct. 31 – Spokane, WA – Knitting Factory
Nov. 02 – Anaheim, CA – House of Blues
Nov. 03 – Berkeley, CA – UC Theatre

Το τελευταίο album των TRIVIUM, “The Sin And The Sentence”, κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2017 μέσω της Roadrunner. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε με τον παραγωγό Josh Wilbur (LAMB OF GOD, GOJIRA) στη Santa Ana, στα Hybrid Studios της California. Το LP περιλαμβάνει τις πρώτες ηχογραφήσεις της μπάντας με τον Bent, οποίος έγινε μέλος της μπάντας το 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Drummer Των VOIVOD, MICHEL ‘AWAY’ LANGEVIN Δηλώνει: ‘Είμαστε Ακόμα Αρκετά Underground’

Ο Alex Haber του Heavy New York πήρε συνέντευξη από τον drummer Michel ‘Away’ Langevin …

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *