Ο ιδρυτής της Nuclear Blast Markus Staiger έχει δημιουργήσει μια νέα δισκογραφική με την ονομασία ATOMIC FIRE

Atomic Fire Records

Ο ιδρυτής της Nuclear Blast, Markus Staiger, έχει δημιουργήσει μια νέα δισκογραφική με την ονομασία ATOMIC FIRE.Τα ονόματα της εταιρείας περιλαμβάνουν τους Helloween, Opeth, Meshuggah, Amorphis, Michael Schenker Group, Primal Fear, Sonata Arctica, Agnostic Front, Rise Of The Northstar, Silver Lake By Esa Holopainen και White Stones..

Εκτός από τα ήδη ανακοινωμένα στούντιο άλμπουμ των Sonata Arctica (“Acoustic Adventures – Volume One”, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου) και των Amorphis (“Halo”, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου), το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα έρθουν νέες δουλειές από τους Meshuggah, Michael Schenker Group και Rise Of The Northstar.

Ο Staiger είναι ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ATOMIC FIRE, η οποία έχει συνεργαστεί με τη Warner Music (GAS) και την ADA (υπόλοιπος κόσμος), με εξαίρεση την Ιαπωνία, όπου η εταιρεία έχει αδειοδοτήσει την Ward Records.

Δύο πρώην υπάλληλοι της Nuclear Blast, ο Florian Milz και ο Markus Wosgien, θα μοιραστούν τα καθήκοντα του CEO της ATOMIC FIRE και της διοίκησης της ετικέτας. Επιπλέον, η εταιρεία θα λειτουργεί τα δικά της καταστήματα ταχυδρομικών παραγγελιών στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Βόρεια Αμερική με άμεση ισχύ. Επιπλέον, η ATOMIC FIRE θα φροντίζει για το ρόστερ της εταιρείας Reaper Entertainment, με επικεφαλής τους Milz και Gregor Rothermel, που περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Tankard, Memoriam και Metal Church.

Τα κεντρικά γραφεία της ATOMIC FIRE βρίσκονται στη Γερμανική πόλη Donzdorf, όπου την άνοιξη του 2022 θα λειτουργήσει ένα νέο δισκοπωλείο και ένα σημείο συνάντησης για τους οπαδούς του metal.

Διεθνή γραφεία και αντιπρόσωποι βρίσκονται στην Αγγλία (σκηνοθέτης: Dan Tobin), στις ΗΠΑ (σκηνοθέτης: Liz Ciavarella-Brenner), στη Σουηδία (σκηνοθέτης: Darren Edwards), στη Γαλλία (σκηνοθέτης: Olivier Garnier), στην Ιταλία (σκηνοθέτης: Barbara Francone) και στην Ισπανία (σκηνοθέτης: Sergi Ramos).

Η ATOMIC FIRE ανακοίνωσε επίσης σήμερα τις πρώτες υπογραφές της: τους Ισλανδούς power metal  Power Paladin, της οποίας το ντεμπούτο άλμπουμ, “With The Magic Of Windfyre Steel”, έχει ήδη κατακλύσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και το σκανδιναβικό all-star σχήμα At the Movies, με μουσικούς από τους Pretty Maids, Hammerfall, King Diamond, The Night Flight Orchestra και Therion να ερμηνεύουν hard rock εκδοχές γνωστών κινηματογραφικών επιτυχιών των δεκαετιών 1980 και 1990.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν η νέα εταιρεία ανήκει στην Nuclear Blast, ένας βάσιμος συλλογισμός είναι ότι δε θα συναιτεριζόταν με τη Warners , κι ένας άλλος που δημιουργεί απορία, είναι πώς η Nuclear Blast έχασε όλες αυτές τις κορυφαίες μπάντες! Σίγουρα, θα μας απασχολήσει και στο μέλλον αυτό το σχίσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Venger

VENGER – Δυναμικό ντεμπούτο από παλιούς γνωστούς

Οι διεθνείς heavy metallers VENGER, ένα project που αποτελείται από γνωστά μέλη κορυφαίων μπαντών, μόλις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *