OBITUARY- Νέος δίσκος το 2021

obituaryΣε πρόσφατη συνέντευξή του στο Riff Crew της Αυστραλίας, ο ντράμερ των OBITUARY, Donald Tardy, αποκάλυψε ότι η μπάντα βρίσκεται στη διαδικασία επεξεργασίας νέου υλικού για το επερχόμενο ενδέκατο στούντιο άλμπουμ τους. Το νέο άλμπουμ θα είναι το πρώτο τους από το 2017 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει την κρίση του κοροναϊού και με τις περιοδείες μετά την πανδημία, ο Tardy είπε.

“Ουσιαστικά μένω μακριά από όλους-ακόμα και από τη μπάντα. Η μπάντα δεν ήταν μαζί [από τότε που ξεκίνησε η πανδημία]. Ο καθένας έχει παιδιά — υπάρχουν πολλά παιδιά γύρω από τη μπάντα. Οπότε μένουμε μακριά ο ένας από τον άλλο σε αυτό το σημείο. Ο Ken [Andrews, κιθάρα] μένει στο Ορλάντο, το οποίο είναι εκατό μίλια μακριά. Ο Trevor [Peres, κιθάρα] ζει περίπου μία ώρα μακριά από το στούντιο. Οπότε βασικά γράφουμε riff μόνοι μας, τα ηχογραφούμε και τα μαζεύουμε, και θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία της συγγραφής τραγουδιών μαζί μέσω του διαδικτύου. Δεν το έχουμε ξανακάνει αυτό. Ήμασταν πάντα μια μπάντα για να γράφουμε riffs και να βγάζουμε ιδέες και να μιλάμε ο ένας στον άλλο στο τηλέφωνο και τέτοια, αλλά συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να το κάνουμε αυτό.

Δεν έχει νόημα να είμαστε μαζί κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα αφού, αν και όταν κάποιος από εμάς κολλήσει αυτό το πράγμα, δεν θα συναντιόμαστε καθόλου. Έτσι προσπαθούμε όσο μπορούμε για να είμαστε ασφαλείς. Αυτό που κάνω είναι να γράφω. Ο Τρέβορ κι εγώ κοιτάμε το υλικό μας. Μου στέλνει riffs, του στέλνω drum beats και ετοιμάζουμε κάποια νέα πράγματα για το άλμπουμ των OBITUARY.

Γράφω επίσης νέα πράγματα για τους Tardy Brothers . Και για να είμαι απασχολημένος, όταν είμαι στο στούντιο, κινηματογραφώ με την GoPro [κάμερά] μου, μερικά μόνο από τα παιξίματάμου, και όταν επιστρέψω στο σπίτι μου, κάνω πολλή επεξεργασία και ξοδεύω πολύ χρόνο σε κάποια βίντεο των Tardy Brothers που κάνω τώρα. Επειδή κάναμε ένα άλμπουμ εδώ και πολύ καιρό — πριν από μια δεκαετία — και είχα νέα τραγούδια που δεν είχα ηχογραφήσει ακόμα. Έτσι είμαι πραγματικά αφοσιωμένος και σε αυτό. Απλά κρατάω τον εαυτό μου με τη μουσική, γιατί αυτό είναι πραγματικά το μόνο που ξέρω. Φροντίζω το σπίτι μου, το κορίτσι μου, τις γάτες μου, και μετά από αυτό ,παίζω ντραμς, γράφω riffs και βρίσκω νέα μουσική.”

Ο Tardy  σχολίασε επίσης τα σχέδια των OBITUARY για το 2021, καθώς και το γεγονός ότι ενδέχεται να μην γίνουν συναυλίες μέσα στο χρόνο.

“Δυστυχώς, το πράγμα τραβάει για τέσσερις μήνες τώρα. Δεν νομίζω ότι έχουμε συνειδητοποιήσει για μας πόσο καιρό θα κάτσουμε σπίτι σαν μπάντα. Γιατί μέχρι να επιτρέπεται στα κλάμπ να κάνουν συναυλίες και μέχρι οι ατζέντηδες να κανονίσουν συναυλίες και μέχρι να αισθανόμαστε ασφαλείς να κάνουμε κάτι, θα μείνουμε στο σπίτι. Και από ό, τι φαίνεται, και από ό, τι λένε οι ατζέντηδές μου, θα μπορούσαμε άνετα να είμαστε σπίτι για ένα χρόνο πριν μπορέσουμε να παίξουμε και μια νότα σε μια παράσταση. Λοιπόν, τι τρομακτική πραγματικότητα.

Προσπαθούμε να παραμείνουμε θετικοί. προσπαθούμε να μην πανικοβληθούμε. Εκτός από το οικονομικό μέρος δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα συμβεί αν πρέπει να καθίσουμε σπίτι για ένα χρόνο. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να γράψουμε ένα τέλειο νέο άλμπουμ των OBITUARY. Και αυτός είναι ο στόχος μας. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με εμάς οικονομικά, θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο να ξεκινήσουμε τη μουσική. Γιατί όταν γράφεις ένα τραγούδι ή ένα μέρος ενός τραγουδιού, αν μπορείς να το αφήσεις  για μια – δύο εβδομάδες και στη συνέχεια να επιστρέψεις και να το ακούσεις, κάθε τραγουδοποιός ξέρει, πάντα θα καταλήξεις σε μια καλύτερη ιδέα και θα πεις: “ξέρεις τι; Χρειάζομαι αυτό το στοιχείο. Κάτι είναι απαραίτητο εδώ.”

Έτσι θα επικεντρωθούμε πραγματικά στο να φτιάξουμε ένα άλμπουμ, να το γράψουμε, να το ηχογραφήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το 2021. Και αυτό είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Η μόνη μας δουλειά σε αυτό το σημείο θα είναι να προετοιμαστούμε για το 2021, όταν ανοίξει η πύλη και μας επιτρέπεται να πάμε να εξαπολύσουμε το χάος ξανά.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

vio-lence

VIO-LENCE – Ανακοίνωσαν περιοδεία με τους SACRED REICH

Οι θρύλοι του thrash,VIO-LENCE , ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες της Αυστραλιανής περιοδείας τους με τους SACRED REICH. Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του επόμενου έτους.Οι VIO-LENCE εξέδωσαν την ακόλουθη δήλωση στο Facebook:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *