Serpentine Dominion Η νέα μπαντα του George “Corpsegrinder” Fisher

georgefisheradamdΤο νέο μουσικό σχήμα της μπαντας αποτελείται από τους George “Corpsegrinder” Fisher , τραγουδιστή των CANNIBAL CORPSE , τον κιθαρίστα Adam Dutkiewicz των KILLSWITCH ENGAGE και Shannon Lucas πρώην ντράμερ των BLACK DAHLIA MURDER. Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το πρώτο του ομώνυμο άλμπουμ τον ερχόμενο Οκτώβριο στις 17 του μηνός από την δισκογραφική Metal Blade.
Η προιστορία του σχήματος ξεκινάει το 2009 στο Rockstar Energy Drink Mayhem festival, το οποίο έβγαλε τη φήμη πως θα γίνει ένα line up το οποίο θα περιλαμβάνει τους Killiswitch Engage , τους Cannibal Corpse και τους Black Dahlia Murder. Κατά τη διάρκεια εκείνου του καλοκαιριού ο Dutkiewicz έκανε μία πρόταση στον Fisher, να του γράψει ένα δίσκο. Κατά τη διάρκεια του Mayhem Festival tour o Lucas, o οποίος εκείνο το διάστημα έπαιζε με τους Black Dahlia, ήταν αυτός ο οποίος έπαιξε τα ντραμς για το άλμπουμ. Τα τελευταία όμως 6 χρόνια οι Cannibal Corpse και οι Killswitch Engage έχουν κυκλοφορήσει από τρία άλμπουμ ο καθένας οπότε δεν υπήρχε χρόνος να δουλέψουν πάνω στο άλμπουμ τους για το νέο σχήμα που είχαν δημιουργήσει. Με τον Jesse Leach των Killswitch να γράφει τους στίχους για τους Serpentine Dominion, το συγκρότημα ξεκίνησε την μισοτελειωμένη του δουλειά.
Το ντεμπούτο της μπάντας αποδεικνύει ξεκάθαρα τον λόγο για τον οποίο οι μουσικοί ξεκινάνε να γράφουν μουσική και την θέτουν ως προτεραιότητα στη ζωή τους. Για διασκέδαση.
“Serpentine Dominion” track listing:
01. Intro
02. The Vengeance In Me
03. Vanquished Unto Thee
04. Divide, Conquer, Burn, And Destroy
05. Sovereign Hate
06. On The Brink Of Devastation
07. Jagged Cross Legions
08. Prelude
09. This Endless War
“Serpentine Dominion” pre-order formats:
* CD
* 180g black vinyl
* olive-green marbled vinyl (limited to 300 copies!)
* dark red marbled vinyl (limited to 200 copies!)
* dark khaki marble vinyl (USA; limited to 250 copies!)
* red/black marble vinyl (USA; limited to 250 copies!)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ashes Reborn

ASHES REBORN – Δρομολογείται η δισκογραφική επιστροφή τους

Οι Πορτογάλοι death/thrash metallers ASHES REBORN βρίσκονται στη διαδικασία προώθησης του επερχόμενου τρίτου άλμπουμ τους, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *