Ο τραγουδιστής των ICED EARTH Stu Block διατηρεί ουδέτερη στάση για των καταζητούμενο πλέον Jon Schaffer

Stu Block talks about the wanted person Jon Schaffer

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου με την εξέγερση και εισβολή  στο κτίριο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ, ο Jon Schaffer από τους Iced Earth, εμφανίζεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα κατά την εισβολή που δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους 4 διαδηλωτές, βρίσκεται στο Νο 25της λίστας των καταζητούμενων του FBI για τη βία στο Καπιτώλιο στην επίσημη ιστοσελίδα, , με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στο κτίριο του Καπιτωλίου. Στην υποκατηγορία αναζήτησης  πληροφοριών, τής ιστοσελίδας, το FBI δημοσίευσε ανακοίνωση προς τους πολίτες που έχουν πληροφορίες ή έγιναν αυτόπτες μάρτυρες με τα άτομα που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, είδαν ή άκουσαν κάτι, στη γύρω περιοχή, να απευθυνθούν στην Υπηρεσία και να καταθέσουν.

Σε σχετική ανάρτηση για το θέμα της Βίας στο Καπιτώλιο ο τραγουδιστής Stu Block ανήρτησε από τον Instagram λογαριασμό του μια καρδιά ενώ σχολίασε «αρκετά ειπώθηκαν» με hashtag#love. Όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν σχόλια θαυμαστών που ζητούσαν την άποψη /θέση του απέναντι στο περιστατικό, στον Jon Schaffer, κι ακολούθησε η εξής  μια απάντηση από το Stu : «Ευχαριστώ για την ερώτηση και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί θες να ξέρεις, κι εγώ θα ήθελα αν ήμουν στη θέση σου. Μένω στον Καναδά και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα πολιτικά θέματα, όπως και δε μοιράζομαι τις πεποιθήσεις μου. Έχω αποφασίσει να διαδίδω την αγάπη και να μην επιτρέπω σχολιασμούς ή εκφράσεις μίσους στα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης, ελπίζω να καταλαβαίνεις». Μετά από αυτό τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή καμία επίσημη ανακοίνωση από τους Iced Earth.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ANGELUS APATRIDA

ANGELUS APATRIDA – Κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Indoctrinate” και το νέο τους video clip

Οι Ισπανοί thrash metallers ANGELUS APATRIDA θα κυκλοφορήσουν το έβδομο άλμπουμ τους στις 5 Φεβρουαρίου 2021 παγκοσμίως μέσω της Century Media Records, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *