Ο Θοδωρής Μαρτίνης των Solid Faith στο Metalourgio Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου φιλοξενούμενος στην εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙγνώση

Solid Faith Theodor Martinis

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου η εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙ-γνώση (20.00-22.00) στο Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine φιλοξενεί τον τραγουδιστή των SOLID FAITH (πρώην Secrecy, 1997-1999) Θοδωρή Μαρτίνη (ex- lightfold) για να κατανοήσουμε τον δημιουργικό κώδικα ενός σχήματος που από το ξεκίνημά του, το demo Empty Promise (1999) προσανατολίστηκε σε progressive ηχητικά μονοπάτια. Να διευκρινίσουμε επίσης τη σημασία και τον ρόλο που παίζουν οι κλασικές Heavy Metal καταβολές τους, τα διάσπαρτα, μελωδικά, power metal περάσματα, να οριοθετήσουμε τα θεματικά-στιχουργικά του όρια…,όλα εκείνα που καθρεφτίζονται όχι μόνο στο τελευταίο τους album Eternal Quest μα κύρια καθορίζουν την μελλοντική τους παρουσία. Παράλληλα στήνουμε ένα φιλοσοφικό-στοχαστικό παιχνίδι 10 σημείων αναφοράς σχετικά με την πορεία του Heavy Metal στον μελλοντικό χρόνο αναδεικνύοντας όλες εκείνες τις σημαντικές φθοροποιές συνθήκες που επικρατούν στο σήμερα του είδους, την πίεση που δέχεται αλλά και τα αίτια αυτής ώστε να γίνει μουσική της elit. Το παιχνίδι έχει τίτλο «Metal-ικό Υπονοούμενο» μιας και στόχος του είναι ό κάθε ένας και ή κάθε μία, χρησιμοποιώντας το ατομικό ένστικτο και αισθητήριο, να βγάλει το δικό του-της συμπέρασμα.

Κοντά μας η Sirens rec, προσφέροντας για κλήρωση τα CD: LUNAFIELD – Diva, MEGADETH – Rust in Peace (with previously unreleased bonus tracks), CHIMAIRA – Pass Out of Existence (Τα διεκδικείτε είτε μέσω του Chat κατά τη διάρκεια της εκπομπής -με ένα σχόλιο, μια αναφορά…κλπ., είτε στέλνοντας ονοματεπώνυμο και περιοχή στο email: metalantignosi@gmail.com μέχρι και την Πέμπτη στις 21.45)… Αισιοδοξία, Δύναμη, HEAVY METAL!

Υ.Γ. Ακολουθώντας το Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine στο κανάλι του στο YouTube μπορείτε να ακούσετε τις ήδη υπάρχουσες εκπομπές.

Sirens rec

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Testament

TESTAMENT – Επανακυκλοφορούν δίσκους ορόσημα

Οι Αμερικανοί thrashers TESTAMENT προανήγγειλαν την κυκλοφορία δύο άλμπουμ στους επόμενους μήνες, αλλά δε θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *