U.D.O. – Ανακοίνωση της μπάντας για την κατάσταση υγείας του Tilen Hudrap και το μέλλον της περιοδείας τους

udo

Οι U.D.O. μοιράστηκαν τη θλιβερή είδηση ότι ο μόνιμος μπασίστας τους Tilen Hudrap εισήχθη στο νοσοκομείο μετά τη συναυλία του συγκροτήματος στο Μόναχο της Γερμανίας την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου. Πρώην μέλος της μπάντας καθώς και των Accept, ο μπασίστας Peter Baltes αναλαμβάνει την αντικατάσταση του Tilen για τις ανάγκες της περιοδείας. Το συγκρότημα δημοσίευσε μια μακροσκελή εξήγηση και μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω.

U.D.O. : “Αγαπητοί οπαδοί, όπως ίσως έχετε ήδη ακούσει, χθες το βράδυ ο Tilen Hudrap, ο μπασίστας μας και ανεκτίμητο μέλος της οικογένειας των U.D.O., χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού παραλίγο να καταρρεύσει στη σκηνή. Ο Tilen είναι ένας τύπος που θα περπατούσε ξυπόλητος πάνω σε αναμμένα κάρβουνα για να παίξει μια συναυλία, αλλά το σώμα του, μετά από μήνες στρες κάθε είδους, απλά δεν άντεχε άλλο. Βρίσκεται σε άριστα χέρια σε ένα σπουδαίο νοσοκομείο στο Μόναχο, όπου οι γιατροί συνεχίζουν να του κάνουν εξετάσεις για να εξακριβώσουν τον ταχύτερο τρόπο για να επανέλθει στην πλήρη υγεία του. Αλλά προς το παρόν, το καλύτερο φάρμακο είναι η ξεκούραση. Οι U.D.O. θα συνεχίσουν το γύρο χωρίς τον Tilen μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Οι επόμενες δύο συναυλίες στο Pratteln και τη Στουτγάρδη θα πραγματοποιηθούν χωρίς μπασίστα, και στη συνέχεια ο Peter Baltes θα έρθει μαζί μας ως προσωρινός αντικαταστάτης από το Βερολίνο και μετά. Φυσικά, θα είμαστε όλοι συντετριμμένοι που δεν θα έχουμε τον Tilen στη σκηνή μαζί μας, αλλά η υγεία του προέχει, και μόλις μπορέσει, να είστε σίγουροι ότι θα είναι εκεί πάνω, Rocking the World, πιο δυνατός από ό,τι είναι. Σε αγαπάμε Tilen! Περαστικά! U.D.O. Band, Crew και Management!”

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα του Tilen προς όλους εσάς, γραμμένο από το κρεβάτι του νοσοκομείου:

“Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω γράψει ποτέ δημόσια. Ως δημόσιο πρόσωπο αισθάνομαι υποχρεωμένος να γράψω αυτά που θα γράψω, ειδικά επειδή το χρωστάω στους οπαδούς: τους οπαδούς της μπάντας, τους δικούς μου fans’n’supporters από όλα τα χρόνια της περιοδείας και σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την περιοδεία που γίνεται αυτή τη στιγμή. Χθες το σώμα μου υπέκυψε στη σκηνή. Σε είκοσι χρόνια δεν ακύρωσα ποτέ ούτε μία συναυλία και σε όλα τα επαγγελματικά μου χρόνια δεν ακύρωσα ποτέ περιοδεία ή συναυλία. Ούτε με σπασμένο δάχτυλο, ούτε με 40C θερμοκρασία σώματος, ούτε ενώ στέκομουν με το ζόρι όρθιος, αφού δεν έιχα κοιμηθεί για 52 ώρες, ούτε ποτέ. Στην αρχή της παγκόσμιας περιοδείας αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω (να ακυρώσω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, πόσο μάλλον μια περιοδεία 3 μηνών), έτσι παρά την κατάσταση της επαγγελματικής εξουθένωσης για την οποία δεν μίλησα ποτέ δημόσια και ενάντια στις συμβουλές των γιατρών μου και της οικογένειάς μου, πήγα στην περιοδεία για να μην απογοητεύσω τα αδέρφια μου στο συγκρότημα και το σκληρά εργαζόμενο πλήρωμα και πρακτορείο διαχείρισης/κρατήσεων. Πάντα υπερηφανευόμουν ότι είμαι πολεμιστής του δρόμου και πέρασα από πολύ πιο τρελές καταστάσεις στην καριέρα μου, οπότε σκέφτηκα ότι αυτό δεν θα ήταν κάτι σπουδαίο (να κάνω μια ωραία περιοδεία 3 μηνών). Αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ήταν σωστό δυστυχώς!!!. Το σώμα μου υποχώρησε κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων τραγουδιών χθες. Αναπνευστική αλκάλωση, πλήρης υπεραερισμός, ανεξέλεγκτο τρέμουλο, στιγμιαία κατάρρευση των λειτουργιών του σώματος και πλήρης εξουθένωση. Οι γιατροί στα επείγοντα περιστατικά στο Μόναχο είπαν ότι δεν έπρεπε να ανέβω στη σκηνή την τελευταία εβδομάδα, πόσο μάλλον όλο το καλοκαίρι. Το σώμα μου έτρεχε με αναθυμιάσεις. Βασικά με έσωσαν. Βρίσκομαι στο νοσοκομείο τώρα, γράφω αυτό το κείμενο και σκέφτομαι όλους τους εμπλεκόμενους. Συγγνώμη σε όλους και σε όλους τους οπαδούς, αλλά πρέπει να πάρω λίγο χρόνο για να επανέλθω στο εκατό τοις εκατό. Να ξέρετε ότι δεν θα πήγαινα ποτέ να μην παίξω αν δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο είναι. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού προκλήθηκε από εξωπραγματικές ποσότητες χωρίς ύπνο και άγχος. Όλα αυτά, καθώς και δεκαετίες δουλειάς που με οδήγησαν εδώ που είμαι, έβαλαν ένα όριο στο σώμα μου. Ναι, παραμένω στη μπάντα, το νέο άλμπουμ είναι στα σκαριά και κάποιος καλός θα έρθει να με αντικαταστήσει επ’ αόριστον μέχρι να επιστρέψω στη φόρμα με την οποία πάντα με γνωρίζατε. Ξέρετε ότι πάντα έδινα το διακόσα τοις εκατό και πάντα θα δίνω! Θα κάνω μερικές ενημερώσεις τις επόμενες ημέρες για να τους κρατήσω όλους ενήμερους. Πήρα πολλά ανήσυχα μηνύματα, θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα είμαι μια χαρά και θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Μια μεταλλική καρδιά είναι δύσκολο να διαλυθεί! Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό και πιο σημαντικό: απερίγραπτη ευγνωμοσύνη προς τα αδέρφια μου στο συγκρότημα και το πλήρωμά μου για την υποστήριξή τους στην πιο δύσκολη κατάσταση χθες και γενικά. Σας αγαπώ παιδιά! Το METAL ζει! T.”

UDO - Tilen Hudrap

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Morgul Blade

MORGUL BLADE – Άλλη μία πρόγευση όσο πλησιάζει το άλμπουμ

Οι Αμερικανοί heavy metallers MORGUL BLADE πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *