Οι Ulcerate Ξεκινούν Συνεργασία Με Την Debemur Morti Productions

Η Technical Death Metal μπάντα από τη Νέα Ζηλανδία, Ulcerate, ανακοίνωσε περήφανα την νέα της συνεργασία με την Γαλλική δισκογραφική Debemur Morti Productions. Οι δηλώσεις και από τις δύο πλευρές είναι διαθέσιμες παρακάτω.

ΗTechnical Death Metalμπάντα δήλωσε: “Είμαστε φοβερά ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το νέο κεφάλαιο για εμάς με την συνεργασία αυτή που ταιριάζει ξεκάθαρα με το δικό μας όραμα. Η Debemur Morti βρισκόταν πάντα στο μυαλό μας για προοπτική συνεργασίας, καθώς η προσοχή που δίνουν στην λεπτομέρεια και το υψηλό επίπεδο ακριβείας που διαθέτουν είναι κορυφαίο στο είδος του.”

H Debemur Morti δήλωσε: “Ως μεγάλοι Fans των Ulcerate εδώ και χρόνια, νιώθουμε μεγάλη τιμή και είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ότι ξεκινήσαμε συνεργασία μαζί τους. Σχηματίστηκαν το 2000, η μόνη μπάντα από τη Νέα Ζηλανδία που εξελίχθηκε αμέσως σε αναγνωρίσιμη δύναμη ανάμεσα σε αυτούς που σπρώχνουν το death metal σε νέες κατευθύνσεις. Οι Ulcerate είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο μοναδικά ταλαντούχοι μουσικοί στην extreme μουσική. Η αδιάλλακτη ανοδική πορεία από το Of Fracture And Failure (2007) μέχρι το Shrines Of Paralysis (2016) είναι κάτι που προκαλεί δέος. Και φαίνεται πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *