Ο Ανδρέας Τσαούσης των Marauder στο Metalourgio Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου φιλοξενούμενος στην εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙγνώση

Andreas Tsaousis Marauder

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου η METAL-ική ΑΝΤΙ-γνώση (20.00-22.00) στο Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine συζητά με τον κιθαρίστα των MARAUDER Ανδρέα Τσαούση. Μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στο προσκήνιο το μεταλλικό πνεύμα ενός σχήματος που αδιάλειπτα από το 1991 με το Demo “Try To Live” έως το σήμερα όπου κυκλοφορούν το νέο τους, 7ο κατά σειρά, album “Metal Constructions VII” είναι ταγμένο ψυχή τε και σώματι στο Heavy Metal. Οι MARAUDER απo-συμβολίζοντας τους μύθους, ενίοτε την ιστορία αλλά και το αντικομφορμιστικό στίγμα της μουσικής μας, μας έχουν μάθει στα σχεδόν 33 χρόνια παρουσίας τους ότι το Metal συνιστά, κατά βάση, μια μακρά και εξελικτική διαδρομή που διανύει τόσο ο μουσικός όσο και ο οπαδός προκειμένου να αποκτήσει τη γνώση, να καταστεί μυσταγωγός, δέκτης και ταυτόχρονα πομπός άποψης. Μια διαδρομή υπερβατική, συγκρουσιακή, όχι μόνο απέναντι στις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες αλλά και απέναντι στην ευκολία που απειλεί το είδος να γίνει βορρά της σύγχρονης αδηφάγου εποχής. Ο αγώνας όμως της ηχητικοθεματικής ύπαρξης, αυτός που κατατρέχει ώστε να αποδεσμευτεί η μεταλλική ψυχή και νόηση παίρνοντας την πολιτισμική μορφή της τέχνης είναι η επίπονη αυτογνωσία…Αυτήν την «έννοια», την εσωτερική λύτρωση, διαλαλούν μεταλλικά οι MARAUDER!

Επίσης συζητάμε με τον Πλωμαριτέλης Γιώργο πρόεδρο του αστικού-πολιτιστικού σωματείου ΛΥΓΞ (Lesvos Metal Crew) για τους σκοπούς δημιουργίας του στη Λέσβο καθώς και για τις πρωτοπόρες δραστηριότητές του γύρω από τον κεντρικό του άξονα, το Heavy Metal.

Κοντά μας η Sirens rec., που προσφέρει για κλήρωση τα cd: COMBAT – Napalm Sticks To Everything, ARCH ENEMY – Anthems of Rebellion, HOUNDS – Warriors of Sun. Συμμετέχετε είτε μέσω του Chat κατά τη διάρκεια της εκπομπής (με σχόλιο, αναφορά…κλπ.) είτε στέλνοντας ονοματεπώνυμο και περιοχή στο  email: metalantignosi@gmail.com , από σήμερα έως και την Πέμπτη στις 21.45…Υγεία, Δύναμη, HEAVY METAL!

Sirens rec59833

lesvos metal unit_logo

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

KING ZOG – Ξημερώνει η ημερομηνία της επιστροφής τους

Οι Αυστραλοί doom metallers KING ZOG έχουν σιγήσει εδώ και εφτά χρόνια περίπου και τώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *