Αναβάλλεται η αυριανή συναυλία των Aura Noir στην Αθήνα

Η CTS Productions με λύπη σας ανακοινώνει ότι αναγκάζεται να προβεί στην αναβολή της αυριανής (22 Σεπτεμβρίου) συναυλίας των Aura Noir στην Αθήνα.

Προσοχή: Η συναυλία της Θεσσαλονίκης, μεθαύριο, Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου στο Eightball Club θα πραγματοποιηθεί
κανονικά.Έπειτα από την ανακοίνωση της 24ωρης απεργίας όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, το τελικό χτύπημα για την συναυλία ήρθαν να δώσουν οι σημερινές ανακοινώσεις για την 24ωρη απεργία των ταξί και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, καθιστώντας αδύνατη τη μεταφορά του κοινού προς και από το χώρο διεξαγωγής, καθώς και για τις στάσεις εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, που δημιουργούν μεγάλη καθυστέρηση της πτήσης των Aura Noir και συνεπώς τεράστια προβλήματα στο χρονοδιάγραμμα της συναυλίας.

Θα ακολουθήσει σύντομα νέα ενημέρωση με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας, ούτως ώστε οι συνθήκες να είναι κατάλληλες για όλους μας και να απολαύσουμε την μεγάλη νορβηγική αυτή μπάντα όπως της αρμόζει.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων προπώλησης διατηρούν προς το παρόν τα εισιτήρια τους μέχρι νεοτέρης ανακοίνωσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Aura Noir meet ‘n’ greet & black metal party @ Roi Mat

Εφόσον οι Aura Noir θα φθάσουν (έστω και καθυστερημένα) στην Αθήνα και για να σας ανταμείψουμε όσο μπορούμε κι εμείς αλλά και οι ίδιοι οι Aura Noir, διοργανώνουμε αντί της συναυλίας ένα meet ‘n’ greet στο Roi Mat (Σολωμού 17-19, Αθήνα), αύριο (Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου) στις 23:00, τουλάχιστον για όσους μένουν κοντά και μπορούν να παραβρεθούν περπατώντας ή διατίθενται να πάρουν αυτοκίνητο.

Οι Aura Noir κατανοούν απόλυτα την κατάσταση και λυπούνται πολύ.

Επίσης μας ενημέρωσαν ότι έχουν ετοιμάσει t-shirts αποκλειστικά για το show της Αθήνας, τα οποία θα ειναι διαθέσιμα στο Roi Mat.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Radio Show Keepers of the Dreamland

Radio Show Keepers of the Dreamland

"Radio Show Keepers of the Dreamland" με τον Διονύση Παπαγεωργίου θα είναι το μελωδικό μουσικό ταξίδι σε ένδοξους φανταστικούς κόσμους. Παρέα θα ξεκλειδώσουμε την ονειρική χώρα της heavy και power

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *